Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu uitati de mica noastra intrunire de la 19:35 - 19:45 ( in cel mai rau caz ) , dupa ce discutam ce este de discutat vom face un EVENT !

Ce intalnire?:| eu nu stiu nimic omg, nu mai lua decizi fara mine..

ATENTIE

Regulamentul Event-ului pe echipe

1. Doar o poza per echipa + poza SS-ul coechipierului cu comanda /time ( adica cei doi membrii ai echipei se hotaresc ce poza vor sa imi trimita pentru event si doar pe aia o posteaza )
  2. Poza sa fie facuta cu aparatul de fotografiat , in timp ce coechipierul face SS ( apasand F8 si avand comanda /time )
  3. Pozele sa nu fie edita in PS ori alte soft-uri pentru editare
  4. Poza poate fi facuta in orice perioada a zilei ( cand apune soarele , noaptea , la rasarit )
  5. Puteti sa apasati F7 pana dispare scrisul de la SA:MP
  6. Nu postati peisajul in topicul Poze , le voi posta eu pe toate in functie de locul pe care il ocupa in ierarhie
  7. Cand trimiteti pozele , trimitetii doar link-ul de legatura fara cod ; Ex : , etc
  8. Imi trimiteti pozele dupa modelul dat prin PM
  9. Verificati link-ul pozei inainte de a trimite PM-ul , in cazul in care link-ul nu functioneaza sunteti echipa respectiva este descalificata
  10. Premiul este de 300.000$ , adica 150.000$ pentru fiecare membru al echipei castigatoare
  11. Nu conteaza ce membru al echipei imi da PM , insa sa fie doar un PM din partea unei echipe ( adica sa nu imi dea ambii membri PM )
  12. Peisajul trebuie trimis pana la data de 5.2.2011 ora 12:30 , cine nu imi da PM pana atunci este descalificat

Va rog sa imi trimiteti PM dupa modelul urmator :

• Membrii echipei ( cei doi membrii care fac parte din echipa ) :
  • Peisajul ( link-ul de legatura cu peisajul ales ) :
  • Alte precizari :

Ce intalnire?:| eu nu stiu nimic omg, nu mai lua decizi fara mine..

Am vrut doar sa ii organizez pe echipe si sa facem un EVENT , dar lucrurile au evoluat .

Edited by Unknown X

Membrii echipei ( cei doi membrii care fac parte din echipa ) :@ndr3y_97 si seba97

Peisajul ( link-ul de legatura cu peisajul ales ) :Podus sf----> http://img.b-zone.ro/images/83913207092738992048.jpg

Alte precizari :imi cer scuze dar nu stiu cum sa dau pm.

Nu am specificat un membru anumit din echipa care trebuie sa imi dea PM , poate sa imi dea PM oricare membru din echipa . Dar sa fie doar un PM de echipa !

Baaaaaaaaaaaaaaaa mi-a cazut si mie netu cateva ore si vad ca mi-ati dat 2 - :-J Eu va cer + si voi dati minus'uri ? ( noss si comy kender va tin eu minte ) :|

Asa colegi am ?

ti-am dat + ma "nesatulule" :P sa iti ajunga :D ! am vrut sa iti dua si inainte + dar am apasatat pe minus din greseala ;).

Noapte Buna allz , ma duc si eu la somn

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic