Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte frumoasa sedinta! (cea mai lunga sedinta la care am participat pana acum)

Noapte buna celor care v-ati culcat.

Am plecat copii ... bafta la news.. bafta la toti.. iertati-ma.

La chestia cu copii, nu stiu ce sa zic. Dar ma rog, bafta si tie.

Sfat: Revizuieste-ti comportamentul putin si vei ajunge departe.

Chatorz, in ochii mei ai fost cel mai de treaba membru, cel mai glumet, cel mai cum-se-cade. Imi pare foarte rau ca pleci , dar poate ca pentru tine e mai bine asa. Mult succes in continuare , si sper sa mentinem legatura :(

Eu ma duc la TV .. Maine sunt plecat la T(z)ara , la munca... Voi intra doar putin..

Noapte buna ! Ne auzim cu bine !

Foarte frumoasa sedinta! (cea mai lunga sedinta la care am participat pana acum)

Noapte buna celor care v-ati culcat.

La chestia cu copii, nu stiu ce sa zic. Dar ma rog, bafta si tie.

Sfat: Revizuieste-ti comportamentul putin si vei ajunge departe.

Continui sa-mi displaci.

Bafta .!!!

Edited by Chatorz

bafta mai departe chatorz mi`a facut placere sa lucrez cu tine si sa te am coleg..succesuri in continuare...eu ies..ma bag la tv..ca mi si somn...bafta all..ne auzim maine..noapte buna...bafta la news..la ce vreti voi..app..mi`a placut sedinta :X ... si ma bucur enorm pentru revenirea lui JustMed >:D<<'> .

Inca o saptamana incheiata cu succes , sper ca sedinta a fost reusita si mai sper ca nu vor mai exista certuri din motive copilaresti . In principiu am spus absolut tot ce mi-am propus sa zic la sedinta , asa ca este un succes .

Inca o saptamana incheiata cu succes , sper ca sedinta a fost reusita si mai sper ca nu vor mai exista certuri din motive copilaresti . In principiu am spus absolut tot ce mi-am propus sa zic la sedinta , asa ca este un succes .

absolut

mai absolut ca vodka

dati un + multumesc

Haide ca eu am iesit din SA:MP , ma bag la un CIM si dupa ma uit la familia Adams . Salut , ne auzim maine insa nu stiu la ce ora depinde la ce ora ma culc si la ce ora ma trezesc . Ceao !

Noapte buna celor care s-au culcat !

• Maine va rog sa fiti cat mai multi on pentru filmul de prezentare News Reporter !

Noapte buna, si bafta cu filmul, sper sa iasa misto!

Ma culc si eu acum.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic