Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, ce faceti?

@ JustMed, asta este topicul pentru discutii, deci cam ai dreptate, nu ar trebuii sa existe posturi doar cu: "neatza".

@ Vennom, cand facem filmul? Special m-am trezit... :))

@ restu, see you in-game.

maaaa..angelx sau unknownx cand intrati..dati`mi si mie pachet :))..va rooooog ..:| .. si mai intrati si voi in sa:mp..ce naiba dormiti si la 12:30?

ineteresanta treaba :P

Da, din scenele in care am participat eu, va iesi chiar frumos. De acum depinde de Vennom, cum le prelucreaza.

:)) eu ma pun afk bft

Bafta si tie.

eu sunt obosit mort

Imi dau seama. Asa am fost si eu pana am fumat 2 tigari. A trebuit sa ma trezesc pe la 8.30 sa ii deschid usa uneia care face curatenie. Pe urma a inceput cu aspiratorul, dupa aia alerga pisica prin casa, zici ca e nebuna. Pana la urma m-am trezit fortat.

EDIT: Am iesit pe afara. Vorbim.

Edited by kNNr

Eu mai am putin si termin pachetul...Am facut pana la urma un mic film ( drift & stunt ) :) ...Miercuri dupa mini-sedinta o sa facem filmul de prezentare ( ca sa fim cat mai multi )...

Eu mai am putin si termin pachetul...Am facut pana la urma un mic film ( drift & stunt ) :) ...Miercuri dupa mini-sedinta o sa facem filmul de prezentare ( ca sa fim cat mai multi )...

Foarte bine, abia astept sa le vad.

bafta dark si oxi..o sa ne lipsiti..:(..cel putin mie..ca ma obisnuisem cu voi...imi pare rau..sper sa mai lucram impreuna.

Va salut, ati fost cei mai buni colegi :X sper sa ne revedem in viitor, multa bafta in continuare :) numai succesuri! ms unk pt sansa si increderea acordata!

La revedere Oxgigen si mult succes in continuare !

Si ce mai faceti ? :D

Eu tocmai am intrat la jail. Stau sa-mi ispasesc jailtime-ul si pe urma ma duc pana la unirea sa-mi cumpar niste abibasi si un tricoi. Tu ?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic