Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Diavolita

Level-ul detinut: 36

Adminul care te-a banat: Kip

Motivul pentru care ai luat ban: Tentative de afaceri cu euro

Explicatie: Cred ca ia zis ceva gang_mihai dar eu nu am facut nici o tentativa,el a inceput sa vb despre nijte bani ieri pe mess,sa ii dau eu 20 de mil pt 2 euro sau ceva de genu...dar nu luam eu euro ci vroiam sa vad pana unde ajunge el cu nijte chestiii d-astea...

ScreenShot (obligatoriu): Nu am...

IP-ul tau: 188.213.164.59

Alte precizari?: Nu am ... daca tot am luat eu ban doresc sa ia si gang_mihai deoarece el a gresit si eu nu am luat nici un euro..chiar vroiam sa ii fac post...si nu mai stiu unde sunt ss-urile din conversatia noastra de pe mess..am facut cu prtsc si....nu le am :-??....Pacat ca nu mai pot vorbi cu prietenii mei din joc....pacat...

Si va zic ca nu am lluat nici 1 euro!!El este vinovat si nu eu!

Nu imi convine sa iau ban odata ce nu sunt vinovata... !

Atunci,cand vorbeam la telefon a fost o GLUMA,oameni buni..nu ziceam eu asa nijte prostii la telefon,sa vada si just si toti,daca era chiar ceva serios ziceam pe sms

Si daca credeti ca am dat casa si masina masinai vedeti ca e Langa HQ Stracci si casa si masina,ambele...doamne...Nu ma gandeam ca de la o simpla gluma se poate ajunge pana aici....era thiery.Henry ,cel cu care vorbeam la telefon...el m-a sunat, eu am raspuns si am zis in gluma " ia zi?5 euro pe 50 de milioane" , dupa care l-am salutat si el mi-a zis ca are o oferta , un apartament LS park si vrea 100 de milioane pe el...eu i-am zis ca nu ma intereseaza si am inchis...puteti sa vorbiti si cu el si o sa vedeti.....dovezi impotriva lu ala gang nu am deoarece am apasat pe printscreen dar nu am stiut ca trebuie sa dau paste in paint si dupa sa salvez.......

Deci va zic inca odata TOT CEEA CE AM ZIS IN SS-URILE ALEA FACUTE DE JUST.STYLE NU AU NICI O LEGATURA CU REALITATEA.....CASA AM, MASINA AM, BANI AM ...SI PUTETI SA VB SI CU THIERY.HENRY ALA(sau km il cheama, e in NR) sa va confirme ca am vb cu el...asta in caz ca just-style si cu gang_mihai nu-l vor pune sa minta...

Aaa...si ink ceva..dupa km puteti obs din ss-uri just-style si cu gang.mihai au vb intre ei sa ma faca cumva sa spun nuj ce...si pana la urma eu i-am zis lu' just ca am dat casa si masina pe 15 euro si gang rpd a facut ss( era cu /tv pe mn..se vede si din ss...)

asta face tot posibilul sa iau eu ban :|

hai ca am plecat la puscarie

Da frate, am un mic bug pe care (cred) ca l-am rezolvat. Asta e, toti mai gresim in viata. Acum vi tu mare zmeu care e atotperfect si care nu a gresit niciodata in viata si imi faci mie reclamatie..ba esti nebun? :| ...

Asta e..oamenii...

Rraulinio dupa mine ai sanse sa fi demis vro 95% pentru ca :1: ai greist enorm in news leai dat aiurea 2: nu ai voie sa postezi la raporteaza un membru doar sa i dai pm lu unknownx

Am plecat si eu la sc , salut ne vedem pe la ora 6-7

Edited by Ghambyt

salutare .. am scapat de scoala pe ziua de azi..intru in 30 minute am ceva treaba pe afara..bafta pana atunci.aaaa si dati si voi un + daca se poate,dau back

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic