Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu inteleg dc a fost respinsa Blondyna@ a avut o mica greseala puteai sa ai acorzi inca o sansa unk , asa ne pierdem membri .. ??

Edited by Ghambyt

Mai usor cu SPAM-ul, spun asta pentru ultima data. Nu-si au rostul post-uri gen: ce faci? R: bine, tu? R: mai bine ca tine, vrei sa stii de ce? R: da; etc.. Sa spuneti buna dimineata si noapte buna haide ca inteleg, dar nu toata ziua buna ziua SPAM. Acest topic va fi inchis timp de cateva ore bune. S-au scris o multime de pagini in ultimul timp.

EDIT: Nu mai faceti SPAM, postati doar ce merita postat. Topic opened!

Scuzati de post stiu ca inca nu fac parte din aceasta factiune dar aseara a intervenit ceva si azi voi fii plecat din oras pana pe la ora 3-4 dupa amiaza, maxim 5 . Voi putea da testele deseara..

Scuzati de post stiu ca inca nu fac parte din aceasta factiune dar aseara a intervenit ceva si azi voi fii plecat din oras pana pe la ora 3-4 dupa amiaza, maxim 5 . Voi putea da testele deseara..

Csabyk nu era necesar sa faci post aici , puteai sai dai frumusel ,,PM,, lui UnknownX :

Salut Unknown azi nu pot da test am o treaba/ plec undeva .

Si atat nu era neaparat necesar pentru un post la ,, News Reporter Discuti Libere,,

Edited by Ghambyt

Va spun si eu noapte buna de pe`acum...nu se stie cat mai stau , am avut o zi foarte grea . Abia astept sa treaca Pastele ... nu am pofta de nimic momentan,cred ca se observa si in Game..va rog sa ma scuzati daca am gresit fata de voi.Sper ca voi revenii la normal dupa Paste...Welcome celor noi , bafta la toti !

Noapte Buna creazzy , si celor care s-au dus la culcare , stiti ce nu intelg , cine are pica pe mine de imi da mere ,, - ,, la reputatie

Edited by Ghambyt

Noapte Buna creazzy , si celor care s-au dus la culcare , stiti ce nu intelg , cine are pica pe mine de imi da mere ,, - ,, la reputatie

Eu nu am pica :P uite ti`am dat un + .

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic