Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai hernandez... daca kataa inca mai era in NR nu mai comentai atat, si il pupai in partea dorsala nonstop ;) ..

Kataa a facut multe pentru aceasta factiune, pentru membri si pentru mine! Eu il respect pentru asta :)

Alooo, copiiii? Gata cearta, pur si simplu kata.bb a avut niste greseli iar Liderul vostru a luat masuri. Treceti peste discutie, o sa aveti alt sublider si cu asta basta >:D<<'>

Ce mai fac NR-iasii nostriii ? :X

Edit:Multumiri din partea Paterno shtory pentru pozele de aseara, sunt bestiale!

Edited by LoLLi

Vezi ca le-am postat si pe alea cand ai trisat la duel 1v1 :)) Si ai pus tot paterno pe mine , sa stii ca nu te uit si te pun pe BL News Repoter , oricum treaba ta.. ti-am spus ca sunt periculos , sa nu uiti asta :>

lol cat pupincurism :O

Te bate romana si mai ai curaj sa vorbesti.

Tu n-ai facut nici-un un sfert din cate a facut kaTaa, asa ca inchide pliscu'!.

LoLLi, vii tu ca sub-lider :))) ?

Edited by DanutC

:)) As vrea eu sa vin sublider, dar nu ma lasa ZaNu :))

@ Shtory, ai vrut duel ti-am dat duel. Nu stii ? Toti pentru unul si unul pentru toti :))

Oricum prea faine pozele!

Intr-un fel sau altul :))

Ca tot veni vorba, in momentul asta la aceasta ora se intalneste al meu but (aka ZaNu) cu al vostru but (aka UnkX) sa 'iese' la o plimbare :))

Pacat ca de data asta nu m-am putut duce si eu ca am niste treaba.

ON:E cineva de pe aici de prin Bucuresti si nu si-a anuntat prezenta Sambata la Meeting ? :D

De vine UnkX de la plimbare ne mai inchide Topicu' o data :))

Ca mai demult, cand eram in Paterno, cand ne-au inchis Topicu' pt. SPAM =)).

Mai stii Lolli ? :))

Cand te-au atentionat ca esti spammer :))))

Te bate romana si mai ai curaj sa vorbesti.

Tu n-ai facut nici-un un sfert din cate a facut kaTaa, asa ca inchide pliscu'!.

LoLLi, vii tu ca sub-lider :))) ?

Si ce propui aa ? Si tu nu imi zici mie sa inchid pliscu daa ? asa nu te mai baga ca musca-n lapte

O sa o facem ca de fiecare data!

V-am lasat dragilor, ne mai auzim, mai vin eu in vizita pe aici :))

Bai hernandez... daca kataa inca mai era in NR nu mai comentai atat, si il pupai in partea dorsala nonstop ;) ..

Kataa a facut multe pentru aceasta factiune, pentru membri si pentru mine! Eu il respect pentru asta :)

Nu il pup si nici nu il pupam.Ma confunzi!!Ma crezi tu.

Si ce propui aa ? Si tu nu imi zici mie sa inchid pliscu daa ? asa nu te mai baga ca musca-n lapte

Tu doar 'ce propui' stii sa zici ? Si pe /f , la fiecare lucru care zicem.. 'ce propui'.. ai un vocabular foartee bogat. :))

Oricum, sa terminam, nu vreau sa am probleme pt. un copil.

Edited by DanutC

Tu doar 'ce propui' stii sa zici ? Si pe /f , la fiecare lucru care zicem.. 'ce propui'.. ai un vocabular foartee bogat. :))

Oricum, sa terminam, nu vreau sa am probleme pt. un copil.

Am 17 ani .Tu ce esti vreun adult si joci samp ?Si nu te lua de vocabularul altuia vezi-ti de al tau.

Pot sa repet un cuvant de cate ori vreau nu inseamna ca nu am un vocabular bogat asa ca nu mai vorbi fara sa stii. Clar !

Ok. V-ati spus tot ce aveati de spus.

Vad ca de la plecarea lui kataa.bb ati inceput sa va certati. Ei bine intelegeti ca unii au avut o simpatie pentru el si respect pentru tot ce a facut! Intelege Hernandez ca e ceva cu totul diferit cand vezi player, rank 6 dat afara! Pentru ca el a muncit sa ajunga acolo, si daca a ajuns rank 6 inseamna ca a realizat ceva pentru factiunea respectiva, in cazul nostru News Reporter. Cineva spunea ca e acelasi lucru ca si atunci cand renunta unul de rank 1, ei bine il contrazic! kaTaa a facut ceva pentru aceasta factiune, nu ca cei de rank 1 care stau 2 saptamani doar pentru a-si adauga inca o factiune la "dosar". (nu fac referire la voi, dadeam un exemplu) Si poate ar mai trebui sa intelegi ca pentru unii, kaTaa.bb, a fost si prieten, nu doar sub-leader.

Si aici incheiem acest subiect!

Edited by DDeea

Ok. V-ati spus tot ce aveati de spus.

Vad ca de la plecarea lui kataa.bb ati inceput sa va certati. Ei bine intelegeti ca unii au avut o simpatie pentru el si respect pentru tot ce a facut! Intelege Hernandez ca e ceva cu totul diferit cand vezi player, rank 6 dat afara! Pentru ca el a muncit sa ajunga acolo, si daca a ajuns rank 6 inseamna ca a realizat ceva pentru factiunea respectiva, in cazul nostru News Reporter. Cineva spunea ca e acelasi lucru ca si atunci cand renunta unul de rank 1, ei bine il contrazic! kaTaa a facut ceva pentru aceasta factiune, nu ca cei de rank 1 care stau 2 saptamani doar pentru a-si adauga inca o factiune la "dosar". (nu fac referire la voi, dadeam un exemplu) Si poate ar mai trebui sa intelegi ca pentru unii, kaTaa.bb, a fost si prieten, nu doar sub-leader.

Si aici incheiem acest subiect!

Frumos discurs :)

@Hernandez: Ma bucur ;)

Hai ca am iesit pe afara , vorbim mai pe seara

Nu uitati maine avem mini-sedinta ! O sa se clarifice cateva lucrur........ Salut !

Maaa reporteri, dati ma dovada de maturitate. Nu e un capat de drum pentru nimeni ca am plecat, fiecare pe drumul lui, asta nu inseamna ca o sa va uit. Incerc ca acolo unde voi intra sa imi fac timp sa mai trec si pe la voi sa vad ce mai faceti. Pentru mine ati fost, sunteti si veti ramane "The Best"! O sa-mi fie dor de voi, dar nimic nu e vesnic ... odata si odata tot trebuia sa plec, imi pare rau ca s-a terminat asa, asta e viata cu bune cu rele trebuie sa mergem inainte.

Succesuri in continuare tuturor, aveti grija de voi.

>:D<<'> O seara placuta!

Adica sa ne explice Unk de ce a luat decizia asta ... o sa se aleaga coordonatori ( ca am ramas fara) ... o sa se dea salariile ( cred) rank up(cred) si sa ne tina o mica morala... (SIGUR)

Hai ca ma duc afara ! Ciusyy! :D

Si ce mai faceti dragi NR >:D<<'>

Mai vrea sa vina cineva in seara aceasta la noi la antrenament ? :))

Acum cat v-am invitat ! :)

Edit: Va asteptam dupa ora 21:00 daca doriti, v-am lasat ma duc ca sa nu fiu eu ala care intarzie.

Edited by LoLLi

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic