Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara News Reporter . Bine v-am găsit.

Welcome aLLx!

Bine v-am gasit News Reporter.

Welcome Tomyy!

Edit: Iar am primit ban! =)) =))

Cand sa bag parola disparea box-u' ala ca si cum as fi dat enter, am incercat de 3 ori si banned. =))

Edited by MrYonutz

• Am sustinut test cu: Tomyy
  • Rezultat: 13/13
  • Admis/Picat: Admis
  • Data: 23.09.2011
  • Alte precizari: -

• Am sustinut test cu: aLLx
  • Rezultat: 13/13
  • Admis/Picat: Admis
  • Data: 23.09.2011
  • Alte precizari: Te iubesc !

... Nu am asa inclinatii Unk... Bine ca dai repede edit.

... Nu am asa inclinatii Unk... Bine ca dai repede edit.

N-am scris eu aia, e usor sa modific in Quote, dar na... ca sa ma credeti voi ruga un GM+ sa arate edit logs, sa vedeti ca n-am editat deloc acel post, plus ca apareau edit details, deci, fail aLLx. Este ora 21:00, toti in joc, avem sedinta!

N-am scris eu aia, e usor sa modific in Quote, dar na... ca sa ma credeti voi ruga un GM+ sa arate edit logs, sa vedeti ca n-am editat deloc acel post, plus ca apareau edit details, deci, fail aLLx. Este ora 21:00, toti in joc, avem sedinta!

Nu pot sa vin am ban...Mai fac cerere de invoire?

Edit: Va rog, daca vreti, cititi acest post...

Acesta este, momentan, ultimul meu post aici...

Tocmai mi-am depus demisia. Stiu ca pare absurd si greu de inteles, dar asta este...

Aici, in News Reporter, am trecut prin multe lucruri alaturi de niste persoane excelente. Aici mi-am intalnit majoritatea prietenilor. Nu numai prin faptul ca am fost colegi dar si prin Live-uri etc.

De ce va parasesc? Pai, am lipsit la cateva sedinte, am luat ban 2 zile, iar acum nu vin iar la sedinta... Daca as fi fost in locul lui Unk as fi demis de mult un asemenea membru... In News Reporter, s-au schimbat multe in timpul in care eu am facut parte din aceasta factiune. Am intampinat greutati, dar impreuna, ca o echipa, am trecut cu bine peste tot. Pentru mine News Reporter va fi mereu pe primul loc.

Unk iti urez mult succes in tot ceea ce iti propui sa faci cu factiunea. Ma bucur ca te-ai reintors aici, acasa. Si nu in ultimul rand, iti multumesc pentru faptul ca ai avut incredere in mine, acceptandu-ma si oferindu-mi posibilitatea de a acorda Live-uri.

Celor noi vreau sa le urez "sedere" placuta. Sper sa se simta bine aici. Eu m-am simtit nespus de bine.

Va spun noapte buna...

Si nu uitati un lucru: Eu mereu voi fi un reporter...

Edit: Unk esti criminal. :))

Nu sterg partea de sus a postului pentru a vedea toti ce am scris...

Si se pare ca acesta nu este ultimul meu post aici.

Edited by MrYonutz

Nu pot sa vin am ban...Mai fac cerere de invoire?

Edit: Va rog, daca vreti, cititi acest post...

Acesta este, momentan, ultimul meu post aici...

Tocmai mi-am depus demisia. Stiu ca pare absurd si greu de inteles, dar asta este...

Aici, in News Reporter, am trecut prin multe lucruri alaturi de niste persoane excelente. Aici mi-am intalnit majoritatea prietenilor. Nu numai prin faptul ca am fost colegi dar si prin Live-uri etc.

De ce va parasesc? Pai, am lipsit la cateva sedinte, am luat ban 2 zile, iar acum nu vin iar la sedinta... Daca as fi fost in locul lui Unk as fi demis de mult un asemenea membru... In News Reporter, s-au schimbat multe in timpul in care eu am facut parte din aceasta factiune. Am intampinat greutati, dar impreuna, ca o echipa, am trecut cu bine peste tot. Pentru mine News Reporter va fi mereu pe primul loc.

Unk iti urez mult succes in tot ceea ce iti propui sa faci cu factiunea. Ma bucur ca te-ai reintors aici, acasa. Si nu in ultimul rand, iti multumesc pentru faptul ca ai avut incredere in mine, acceptandu-ma si oferindu-mi posibilitatea de a acorda Live-uri.

Celor noi vreau sa le urez "sedere" placuta. Sper sa se simta bine aici. Eu m-am simtit nespus de bine.

Va spun noapte buna...

Si nu uitati un lucru: Eu mereu voi fi un reporter...

De ce iti iei ramas bun inainte sa vezi daca iti accept sau nu demisia? Te grabesti, urat. Demisie respinsa!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic