Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ies si eu, aveti grija. In seara asta au avut loc doua demiteri. Bratu, nu te-am demis doar pentru ca stateai AFK, erai si cam inactiv, ti s-a atras atentia, toate au o limita. Iar tu Tibyy, ce pot sa zic, esti total diferit, raspunzi aiurea pe /f, cineva intreaba ceva frumos, tu... raspunzi in ..... (nu vreau sa zic cuvantul). Asta este, bafta mai departe.

Ies si eu, aveti grija. In seara asta au avut loc doua demiteri. Bratu, nu te-am demis doar pentru ca stateai AFK, erai si cam inactiv, ti s-a atras atentia, toate au o limita. Iar tu Tibyy, ce pot sa zic, esti total diferit, raspunzi aiurea pe /f, cineva intreaba ceva frumos, tu... raspunzi in ..... (nu vreau sa zic cuvantul). Asta este, bafta mai departe.

Nu vreau sa mai fac spam in acest topic. Promit ca acesta este ultimul post!

UnknownX, contest decizia ta, da, recunosc ca dupa acel rollback am fost inactiv 2 zile deoarece am avut probleme cu internetul. Intram 2-3 ore pe zi dupa ce veneam de la scoala pentru ca mergeam la o matusa. Dar de cand mi-am refacut internetul am fost de la ora 14:00-23:00 online zi de zi! Aveam 2 pachete (pachet 4, ambele) pe care le-am reusit sa le termin in 3 zile! Ag sa nu mai zic aveam 15 ss, iar news rp 10! In fine decizia ta este definitiva.

Va urez bafta tuturor! Tineti-o tot asa!

Edited by Bratu

Multa bafta Bratu in continuare, imi pare rau ca ai fost demis asa!

Frumoasa simularea, chiar mi-a placut!

Eu ma pun sa vad un documentar despre triunghiul bermudelor, apoi somn....

O sa fiu inactiv pana duminica, poate reusesc sa mai intru maine inainte sa plec, daca nu, va spun de acum Bafta si ne revedem duminica!

Noapte buna!

Edited by ValentinNn

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic