Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am cautat niste locuri prin care cred ca se poate face o sedinta...dativa cu parerea care e cel mai bun loc..

1.69409520122237747086_thumb.jpg

04110549898550210653_thumb.jpg

2. 64527744912961432971_thumb.jpg

3. 48567731336569214649_thumb.jpg

98445651174744446414_thumb.jpg

4.12707391954677870572_thumb.jpg

72377387416783694406_thumb.jpg

5.73830904025665695416_thumb.jpg

Imi cer scze pt dublu post nam fost atent:(!
Edited by danuu95

Au spart hackerii b-zone ( cica) si akm sunt civil treb sa ne dai din nou /invite.. + ca miam reinstalat windowsul mai devreme...netu e viteza ff proasta abia intru pe un site...ma duc maine la RDS sa vad care-i treaba...

Nu mai dati vina pe padvlad,nu se stie daca a fost el.

r3g3n3sis94 s-ar putea sa ai dreptate...ca daca spargea ftp-ul si stergea baza de date,conturi tot trebuia sa ne facem fiecare cont din nou si nu avea nimeni admin...dar nu stiu daca a spart parola unui lider prin www.b-zone.ro/rpg :-? ...chiar nush ce sa zic :-?? ... s-au daca a spart site-ul,trebuia sa caute o vulnerabilitate...si astfel e posibil sa fi ramas loguri pe site,asta ar trebui sa verifice Bobo,dar cum e plecat....

Iar daca au floodat serverul sunt sigur ca au fost mai multi.De unul singur nu cred ca putea provoca atatea daune.

vai cate se zvonesc :))

Noapte Buna NR vedem maine ce se intampla

Gata miam facut pc a necesitat inca o reinstalare si sa sun la RDS dar macar stiu ca merge :)

Acum mai trebuie sa imi copii gta sa si sa ma pun pe treaba:))

Apropo Care-i treaba ?

Adriane ce zici din toate locurile de pe lista precedenta care ti se pare mai frumos?

in vacanta aceasta nu prea stau pe acasa vin o data la saptamana si nu sunt activ pe samp si de ce sa tin un loc ocupat mai bine ies si intra altul in locul meu care vrea sa joace.ati fost buni priteni si veti ramane in continuare no sa va uit pe nici unul >:D<<'> >:D< >:D<<'>

Te-am sunat ieri in legatura cu testul si ai zis ca nu mai vrei sa intrii pt ca a iesit ZuZu,oricum mai poti face o incercare daca vrei data viitoare ;)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic