Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata tocmai ce m-am trezit ce bine este sa te culci la ora 00:00 si sa te trezesti pe la ora 12 este chiar relaxant. Intru acum in joc sa dau teste vad ca au fost acceptati: Mihaellaz_Raluka si Just_Xes deci bucurati-va ca avem o noua fata :)). Sper sa lasati wank daca Mihaela intra in News Reporter. Hai ca ne auzim in game nu uitati azi TARG la ora 18:00.

Hai noroc!

Acum am ajuns si eu din oras...am ramas impresionat de viata nocturna din Sinaia :))

Imi cer scuze ca nu am ajuns la simulare dar am pierdut notiunea timpului.

Ma duc sa fac un dus si revin.

Bafta la news-uri / interviuri.

Hop a venit Becali, hop hop a venit Becali. A fost mez si targ-ul si rob-ul imi pare rau pentru cei ce au suferit adica cei care nu au dat rob sau cei care au luat 85.000$ si stau 6.000 secunde la jail. Oricum ma uitam pe YuTub si uitati ce am gasit: http://www.youtube.c...?v=PcM1CbQbx-M. Are un talent mgautier ala de iti vine sa plangi chiar sunt foarte reusite melodiile. Cred ca ma duc la un film ca avem ce sta de la rob ne auzim in caz de ceva.

Edited by NaTLain15

Hop a venit Becali, hop hop a venit Becali. A fost mez si targ-ul si rob-ul imi pare rau pentru cei ce au suferit adica cei care nu au dat rob sau cei care au luat 85.000$ si stau 6.000 secunde la jail. Oricum ma uitam pe YuTub si uitati ce am gasit: http://www.youtube.c...v=PcM1CbQbx-M. Are un talent mgautier ala de iti vine sa plangi chiar sunt foarte reusite melodiile. Cred ca ma duc la un film ca avem ce sta de la rob ne auzim in caz de ceva.

Se mai intampla ce sa-i faci :)

si asta e faina :)) mie-mi place :))

Am iesit :) vorbim maine :D. Am deja 3 live-uri unu cu mihaela unu cu andreyciobotariu si calderon (x2) si unu cu only0ne :D

Noapte bune :-H

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic