Jump to content

Morrison's Graphics

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Sunt reusite insa nu prea imi place cum folosesti liquify , logoul e frumos bravo!

Habar n-am despre ce vorbesti. Liquify?! Eu folosesc smudge si alte efecte mai minore. Nu stiu, sincer, la ce te referi. N-am folosit liquify, frate.

In fine, multumesc. Logo-ul mi-a iesit din multe incercari repetate.

"Oameni"? Cum adica "oameni"? Sunt animale cumva? Oricum ai su dreptate, ca majoritatea designerilor, doar dau TC :).

#Ce-i aia? 3 fonturi care n-au nicio treaba unu cu altu. Nu le leaga nimic, nicio linie, niciun element grafic. Adauga ceva...

Si nu are logica ce ai scris acolo. Ai scris ceva de genu': "Bun venit pe profil al lui Morrison". Trebuia sa scrii "Welcome to Morrison's profile".

Edited by MrYonutz

Majoritatea lucrarilor sunt LQ ...

Textul e la pamant , in majoritatea strica tot textul

In logo-uri nu mai folosi mai mult de 2 , 3 fonturi , sau daca vrei sa folosesti mai multe font-uri , aseazale calumea

Singura lucrare care imi place este cea abstract, cu toate ca are parti lq si textul ala 0 , e frumusica

Dar in rest , lucrari slabe, check tutoriale

Lucrarile sunt Low Quality(Salveazale .png)

Intr-un logo,textul fa-l cu Grandient Map

Lucrarile sunt cam slabute,ar trebui sa mai vizualizezi tutoriale pentru a cunoaste mai bine programul..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.