Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Aleksandra , prin puterea care am primit-o de la SA-MP , iti voi da FW , deoarece ai mai acumulat unu in trecut :)) ai 2 FW si esti demisa pentru ca esti in periada de teste .... bafta mai departe si distractie faina deseara :)

Si apropo :))) ce vrei sa "inoiesti" ?

Ma rog, invoire :))

Ce fac colegii? Eu am intrat sa pun pe unul pe black-list, sa avem ,,clienti" si acolo pentru prietenii nostrii din Corleone, sa le dam putin de lucru si lor :))

Fraţilor, lipsesc şi eu 3-4 zile şi deja vă luaţi lumea în cap. Am auzit că activitatea a fost 0 în zilele astea. Mâine ajung acasă, aveţi grijă ce faceţi. Am prins şi eu puţin timp liber să intu pe aici că deja am auzit destule despre voi. Vorbim mâine mai multe.

Nick :Vladyyyyy

Rank :2 (Instructor)

Propunere :Sa se faca un un topic nou unde putem sa vedem o lista cu toti jucatorii de pe Black List , sa nu ne chinuim sa ii cautam prin pagini si topicul actual sa ramana pentru postarea unui jucator pentru Black List.

Nu trebuie sa ii cauti prin pagini , toti jucatorii de pe Black List sunt trecuti pe prima pagina in topicul BlackList. :)

Nick :Vladyyyyy

Rank :2 (Instructor)

Propunere :Sa se faca un un topic nou unde putem sa vedem o lista cu toti jucatorii de pe Black List , sa nu ne chinuim sa ii cautam prin pagini si topicul actual sa ramana pentru postarea unui jucator pentru Black List.

Nu trebuie sa ii cauti prin pagini , toti jucatorii de pe Black List sunt trecuti pe prima pagina in topicul BlackList. :)

Gresala mea , nu am verificat inainte sa postez....

Am vazut cand te-a banat.. dar s-a bagat si adminul dupaia? :|

Da a venit si el repede acolo

Încercaţi să nu mai luaţi ban aiurea, mai ales când ştiţi că sunt admini în departamente. Dacă sunteţi sancţionaţi în facţiune va supăraţi...

Shobo de acum in colo o sa fiu mai atent nu am stiu sa se ia ban pt asa ceva..

Din moment ce dai licenţele pe bani, primeşti, nu?

Stiu asta dar am vazut intr.un topic unde spunea ca la fiecare sedinta pe langa banii facuti din licente se mai dau niste bani in functie de rank..

Stiu asta dar am vazut intr.un topic unde spunea ca la fiecare sedinta pe langa banii facuti din licente se mai dau niste bani in functie de rank..

Arăta-mi şi mie unde ai văzut :))

Maine (Vineri), data 30.07.2010, ora 20:00 va avea loc prima noastra sedinta in urma acelui WIPE al factiunii si alegerea noului lider.

Loc de intalnire: School Instructor HQ .

Atentie! Prezenta obligatorie ! Cine nu vine inseamna ca a picat perioada de teste (exceptii celor care se invoiesc).

Cine nu poate veni , posteaza in topicul "Invoiri School Instructor" . Altfel , are absenta nemotivata = Picat .

• Detalii de la sedinta :

Sedinta s-a tinut in HQ-ul School Instructor . Aceasta sedinta a inceput la ora 20:00 conform regulamentului .

- S-au impartit salariile in functie de rank :

Rank 1 : 400.000 $

Rank 2 : 500.000 $

Rank 3 : 600.000 $

Rank 4 : 700.000 $

Rank 5 : Nu este nimeni rank 5

Rank 6 : Nu este nimeni rank 6

- Membrii prezenti : 8

• WildCatX

• Andreutzu

• xXDeadlyXx

• bogdan

• daryus

• TheRuffRyder

• EddDdd

• Kamikazes

- Membri invoiti : 5

• ViPp3r

• BreaKSk8

• SillenceKill

• Ande_Andreea

• Cr1$$

- Membrii absenti : -

- Rank-up nu a primit nimeni din simplul motiv ca toti membrii sunt in perioada de teste ( o saptamana)

- Mentionari :

• Am stabilit JOB-ul fiecarui membru (dintre cei prezenti)

• Am rezolvat micile probleme cauzate in urma unor neintelegeri intre membrii

• S-a pus in aplicare topicul BlackList si Report de activitate School Instructor

• Ne-am cunoscut mai bine intre noi.

• Sedinta a durat 45 Minute . A inceput la ora 20:00 si s-a sfarsit la ora 20:40

• La sfarsitul Sedintei "Kamikazes" a organizat un mini-event echipei School Instructor . Castigatorul a fost EddDdd .

• Membrii si-au primit primele pentru pozele postate in topicul "Report de activitate".

• Membrii si-au primit salariile conform fiecarui rank in parte.

Bine v-am gasit ! Succes la vanzarea Licentelor :D

uite Shobo aici am vazut

am vazut data dar am crezut ca nu s.a schimbat nimic..

În School Instructors faci destui bani din licenţe, nu trebuie salar. Acum sunt mult mai mulţi jucători pe server + că expiră licenţele. Dacă ai vechime în facţiune şi ai clienţii tăi poţi să faci pe zi peste $1.000.000. Eu cel mai mult am făcut într-o zi aproximativ $3.200.000.