Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Încercaţi să evitaţi posturile inutile în acest topic. Nu are rost să-l umplem cu tot felul de poveşti de adormit copiii. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri legate DE JOC puteţi posta aici sau să întrebaţi în joc.

Salut Instructorii. Maine o sa am o zi grea ( o teza si o lucrare + o asculatare si un proiect) asa ca o sa stau mai mult AFK sa invat cat de cat. Voi cum stati cu tezele?

Da.spor la invatat si voua.Eu mai am de dat tezele la informatica(joi) si miercuri la biologie...Eu zic ca ar trebui adaugat si un BlackList,pentru clienti care vor numai rank2....deoarece si saptmana trecuta,daca fac un calcul din clienti,mai multi vroiau numai rank2 si au refuzat rank1...

@ Prici bafta la teze

@ cr0wley nu cred ca ar trebuii facut un topic pentru asa ceva insa exista topicul Propuneri

@ Freelander lasa-i sa mai faca si posturi daca tot n-au clienti in joc, e bine sa fim activi si cu forumul totusi.

Apropo ce faceti?

Sunt la liceu si n-am sa:mp aici ca intram si in game :))

Bafta la vandut licente si o dimineatza placuta in continuare.

Neatza! Am aruncat o privire prin regulament din nou si m-am gandit sa postez asta : http://i.imgur.com/D2gBnki.png

Explicati-mi si mie ce sa intelegem din cele 2 reguli care sunt 'incadrate'. Avem voie sa detinem un SDPistol sau Deagle pentru auto-aparare, dar nu avem voie sa tragem in ei. Daca dau in noi trebuie sa ii facem F8 si sa il postam. Nu am inteles nimic. Avem voie cu pistoala pentru auto-aparare, dar nu avem voie sa dam in ei ca primim FW. Poate schimbati greseala. :)

Edited by Lawrence

• Nick : Mihaita.
  • Rank : 1
  • Propunere : Sa se schimbe numele subforumului 'Lista Neaga' in 'Advertismente' si sa se mai creeze un subforum cu numele 'Lista Neagra' in care sa fie scris numele celor cu lista neagra. Este mult mai usor asa decat sa stam sa cautam in toate cele 14 pagini din actualul subforum 'Lista Neagra' pentru a vedea daca clientul are BL sau nu.

Nu stai să cauți în paginile topic-ului, pe prima pagină sunt scriși toti cei care sunt trecuți pe lista neagră respectiv cei care au un avertisment.

Neatza! Am aruncat o privire prin regulament din nou si m-am gandit sa postez asta : http://i.imgur.com/D2gBnki.png

Explicati-mi si mie ce sa intelegem din cele 2 reguli care sunt 'incadrate'. Avem voie sa detinem un SDPistol sau Deagle pentru auto-aparare, dar nu avem voie sa tragem in ei. Daca dau in noi trebuie sa ii facem F8 si sa il postam. Nu am inteles nimic. Avem voie cu pistoala pentru auto-aparare, dar nu avem voie sa dam in ei ca primim FW. Poate schimbati greseala. :)

Aici depinde de situaţie. În cazul în care ai dovezi că te-a atacat e totul în ordine. Eu îţi sugerez să mergi mai departe şi să îţi vezi de treabă, indiferent ce treabă au alţi jucători cu tine, indiferent că te înjură, fac DM (death-match) sau DB (drive-by) pe tine. Nu le spui nimic şi mergi mai departe, eşti mai câştigat.

Spor la licente,eu am iesit....Propunerea mea nu-si avea locul musiqq la propuneri pe forum,am vorbit si cu m.andrei in game si am rezolvat problema:).

Ne auzim maine,noapte buna.

Buna dimineata (la amiaza) :))

Cam pustiu pe aici, n-ar strica putina activitate.

Eu is la informatica, ajung pe la 3 acasa. Spor la licente, da lasati-mi si mie :))

Buna dimineata (la amiaza) :))

Cam pustiu pe aici, n-ar strica putina activitate.

Eu is la informatica, ajung pe la 3 acasa. Spor la licente, da lasati-mi si mie :))

Bafta la scoala, multumim.

Te asteptam in game :).

Nu stie cineva un site de unde sa downloadez GTA San Andreeas sa pot intra si eu odata?:(

Incearca filelist sau daca n-ai cont , incearca piratebey.com/ro nu mai stiu exact.

Salut , ce faceti?

Innebunesc..s-a dat restart acum 5 minute..si intru in joc imi apar toate alea dar nu apare casuta sa bag parola ! Ce se intampla?

Innebunesc..s-a dat restart acum 5 minute..si intru in joc imi apar toate alea dar nu apare casuta sa bag parola ! Ce se intampla?

Sunt probleme cu hostul, stai liniştit. Nu e problemă de la tine.

Mult succes in continuare Instructors.

Nu imi pare rau de ce am facut, suntem liberi sa ne alegem frontul de lupta, iar eu prefer sa stau de partea celor mici si "fraieri".

Nu imi pare rau de momentele frumoase petrecute aici, printre FW, avertismente verbale, rob-uri si alte minunatii facute cu voi.

Nu imi pare rau ca il urasc pe Musiqq, desi este doar un joc.

Nu imi pare rau ca am stat in factiunea unui lider "nab", care isi merita functia.

Nu imi pare rau de ziua de astazi, nu imi voi aminti de ea, este doar un joc.

Nu imi pare rau de [sWe]AzteQ, singurul care m-a inteles din factiune.

Nu imi pare rau daca imi va fi sters postul, chiar nu ma intereseaza.

Nu imi pare rau ca mi-am facut o parere buna despre moldoveanul de =Vlad=.

Nu imi pare rau ca mi-am daruit majoritatea timpului petrecut la PC acestei factiuni.

Nu imi pare rau nici de /uninvite-ul automat.

Nu imi pare rau ca mi-am creat acest cont, dupa luni de absenta pe B-Zone.

O noapte placuta alaturi de cei dragi !

Ps: Semper fi .

Mult succes in continuare Instructors.

Nu imi pare rau de ce am facut, suntem liberi sa ne alegem frontul de lupta, iar eu prefer sa stau de partea celor mici si "fraieri".

Nu imi pare rau de momentele frumoase petrecute aici, printre FW, avertismente verbale, rob-uri si alte minunatii facute cu voi.

Nu imi pare rau ca il urasc pe Musiqq, desi este doar un joc.

Nu imi pare rau ca am stat in factiunea unui lider "nab", care isi merita functia.

Nu imi pare rau de ziua de astazi, nu imi voi aminti de ea, este doar un joc.

Nu imi pare rau de [sWe]AzteQ, singurul care m-a inteles din factiune.

Nu imi pare rau daca imi va fi sters postul, chiar nu ma intereseaza.

Nu imi pare rau ca mi-am facut o parere buna despre moldoveanul de =Vlad=.

Nu imi pare rau ca mi-am daruit majoritatea timpului petrecut la PC acestei factiuni.

Nu imi pare rau nici de /uninvite-ul automat.

Nu imi pare rau ca mi-am creat acest cont, dupa luni de absenta pe B-Zone.

O noapte placuta alaturi de cei dragi !

Ps: Semper fi .

Succes in continuare, Ardeiule! Sper sa te descurci peste tot la fel de bine ca aici!

Edited by witepah