Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Eu stiu ca de acum trebe sa dam licente de weapon la lvl5 + :))

Inca nu dam Weapon License de la level 5+.

O sa dam de la level 5+ cand v-a anunta Andrei.

Eu stiu ca de acum trebe sa dam licente de weapon la lvl5 + :))

Inca nu sa aplicat, e mai bine asa, toti asteptau lvl 3 sa faca dm aiurea asa mai invata si ei ceva.

Bun venit celor noi!Daca aveti intrebari/nelamuriri intrebati un rank mai mare.

Activitatea in joc conteaza mai mult decat activitatea de la discutii.

Daca aveti clienti straini care nu se descurca la teste, puteti sa ii îndrumati aici.

Daca aveti clienti care nu se descurca la teste, puteti sa ii indrumati aici.

Am vazut ca multi nu stiu armele din GTA San Andreas si Safe Zone-urile.

Aici aveti toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveti toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Va recomand sa le invatati sau sa le notati pe o foaie care sa o aveti la indemana.

Spor la vandut licente!

Salut si bine ai venit in School Instructors Crudex.

Pentru orice nelamurire / intrebare pe care o ai adreseaza-te unui rank mai mare.

Eu ieri nu prea am stat asa de mult pentru ca am fost recomandat unei Universitati din Germania si am avut niste treaba pe la liceu,dar o sa recuperez .

Bun venit celor noi!Daca aveti intrebari/nelamuriri intrebati un rank mai mare.

Activitatea in joc conteaza mai mult decat activitatea de la discutii.

Daca aveti clienti straini care nu se descurca la teste, puteti sa ii îndrumati aici.

Daca aveti clienti care nu se descurca la teste, puteti sa ii indrumati aici.

Am vazut ca multi nu stiu armele din GTA San Andreas si Safe Zone-urile.

Aici aveti toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveti toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Va recomand sa le invatati sau sa le notati pe o foaie care sa o aveti la indemana.

Spor la vandut licente!

Toate PD-urile , nu doar LSPD... e gresit in regulament :(

Toate PD-urile , nu doar LSPD... e gresit in regulament :(

Ba nu, am propus eu mai demult sa se adauge toate PD-urile dar a fost respinsa propunerea pe motiv ca nu sunt zone prea populate decat LSPD. Asa ca doar LSPD, nu toate.

Am vazut ca mai apar situatii in care cei de pe BL vin sa ceara licente.

Ca sa nu avem probleme (demitere) sa dam teste cu ei, propun sa isi scrie fiecare

pe o foaie ceva cei de pe BlackList sa fie mereu la indemana.

Spor la licente.

Edited by Noreo

Stiu Tepan. Era doar un sfat, propunere dupa cum am scris. De exemplu azi l-am iluminat pe Looney cu asta si era tare incantat :)).

Apropo cum dai @ cineva? ca daca scriu pur si simplu nu merge

Mergi la Special BBCode si selecteaza ''Member'' dupa care tasteaza acolo nick-ul de pe forum al unui noob.

Edited by F4L Andrei