Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

1.Nu Recrutam

2.Level 5 minim

3.Activ pe forum cea ce la tine vad ca ai doar 9 sau 5 post'uri.

1..2...3 => Nu ;)

eu pe dr..ca is la jail ..mai am 3k ..pnm u ??

mai ai SIDA?

`

Edited by Meghy

neata ca e greatza :) care e trb omule cu ce ocazie pe SA:MP ?? Iar teai batut cu parinti ca sa intri la PC ?:))

Huaaaa! E prea frumoasa vremea :X ca sa stau in casa toata ziua. Si am intrat cu ocazia ca m-am trezit :P

M venit acasa de pe aerodrom si in 5 minute plec la tara :-J

Maine dimineata ma duc pe aerodrom si pe la 12-13 plec in cluj :-J nu am timp de nimic

M-am saturat pana peste cap :| Nu am intrat in sa:mp de 3 zile cred :(( nu mai rezist in asa fel :((

taci si indura ..lasa leader pe baza cuiva on ..si activ pe forum ..gen November =)) glumeam ..;)

si ia lasati numaratu ca va luati warn pe forum ( cum am patit si eu )

Ma duc sa fac un dus si apoi ma pun in pat ca sunt rupt :| maine la 7 iar trezirea si mers la aerodrom, acolo iar intaorce planoare 4 ore si zboara 5 minute :-J apoi hai acasa fa un dus si pleaca la cluj :-J

S-ar putea sa il aveti pe November lider timp de 2 saptamani, dar nu e nimic sigur! Am vorbit acum cu Alin si i-am spus ce problema am si l-am rugat sa puna pe careva lider temporar pana termin eu cu liceul si cu cursurile astea. Am avut o grea decizie in a alege liderul temporar pentru ca kami nu poate intra saptamana aceasta care vine si am ramas blocat. In cele din urma, am hotarat ca lider temporar sa fie november care intra cat de cat si am mare incredere in el. Daca Alin o sa il puna lider temporar vreau sa il ascultati sa faceti ce zice el. November nu esti obligat sa te ocupi de forum. De forum ( aplicatii, demisii, lipsa de la sedinta) se poate ocupa si kami ca e obisnuit. Te rog doar in game sa dai invite si uninvite si daca e nevoie fwarn-uri.