Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

​Reclamatie Membrii !

• Nick-ul tău: MaDoXxX
  • Nick-ul celui reclamat: Dragoshello si DoctorST18
  • Descriere a situaţiei: Au vorbit neintrebati dupa ce le-am zis eu "post!". Le-am zis sa nu mai scoata un sunet si au inceput sa scrie pe /f si au bagat strambe ca cica in acest joc nu poti scoate sunete, poti ba !!! POTI, cand scartaie perna intre tine si scaunt, se numeste VANT BA, sunet ARTIFICIAL !!!
  • Martori: Am martori, ea: EAESTEMAYAJELEU, sora mea, inima mea, viata mea.
  • Dovezi (Screnshot): http://i.imgur.com/QvFoaKP.png
  • Alte precizări: Cer ca acesti membrii sa fie sanctionati drastic !!!
  • Maya poate continua cu dovezile incriminante, dosarul vostru a trecut la alt stadiu, FMI si DNA impreuna cu presedintele Romaniei am demarat o ancheta generala impotriva voastra, o sa fiti urmariti in direct si general la MTMD adica MaDoXxX TalentMergator in Direct( MTMD )
  • Maya, preiei tu d'aici !, over**
  • V-am tot amenintat cu " post " nu m-ati luat in serios, NAAAAAAAAAAAAAAAA, ca v-am facut.

Daca proto ma mai supara, o sa urmeze si el si dyablox si ROSHU

Edited by MaDoXxX aka BiTe

Madoxxx, iarta-ma, promit ca nu mai vorbesc neintrebat pe /f.. Retrage post-ul, nu am chef de tribunale si judecatori. Sper sa putem rezolva asta altcumva, daca nu, imi pare rau sa-ti zic dar am un avocat bun. #PaQuiZ

Pwp, #MadoXxXNab #RoshuNab #MayaJeleu

Edited by KTn DoctorST18

OBIECTEZ !!! DoctorST18 este nevinovat !! Pisica lui malefica ( MAYAJELEU) nu il mai vroia in viata asa ca a conceput un plan pentru a il ucide !! Dupa ce intra la zdup gardianul responsabil cu celulele (Roshu) trebuia sa faca astfel incat sa para ca a fost un accident =)) O sa revin cu continuarea :*

Eu zis sa terminati cu spamu' asta, ati vazut de ce sunt in stare.

Nu vreti sa ma vedeti inca odata !!

O sa va fac post la toti care au postat dupa mine impreuna cu maya si lu' rey daca vreau, dar nu vreau.

Gata ca deja va fac post !
Am zis sa taceti !

pisica mea tocmai a fatat, face bine, de ce intrebi ?

@@Roshu, si atunci au inceput sa ma apere =)) Sa vezi in LS ce fail am dat, am facut la fel cu un rank 4, si intra Spargo chiar in incinta certii (ne certam din cauza lui) =))

@, Olimpiada cu clanurile e idea mea :| Ba, astia nu pot fi originali... Cat tine de factiune, daca o sa fiti activi ne inscriem, nu sa ne facem de ras.