Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Neata :) Azi dupa spusele lui alin se va rezolva :) Trebuie sa asteptam putin.

acum vb cu caed

acum vb cu caed, a zis ca va baga pe toti daca mai are lider

si sa stiti ca are suspend pe forum

Mda..nu m-am gandit ca are supendat contul...eee..cred ca ne priveste acum asa ca Salut caed..

Cine a facut asta ...a facut factiunea de ras...
Nu a facut factiunea de ras deloc.

Alt nick pe forum m ;)

Edited by StePhaNo

Sunt caed de pe contul lui varumio. Eu nu pot intra de la mine de acasa pentr ca contul imi este suspendat de pe ip deci nu am ce face. Dupa cum a spus si kami, mi-a fost spart contul si de aceea nu mai sunteti nici unul in factiune. Nu faceti acuzatii daca nu stiti siguri ca este HunteD. Sper ca azi se va rezolva tot. Va rog sa dati toti /quitjob pentra ca daca o sa mai fiu lider o sa va dau invite cum intru pe server. Vreau sa imi dati toti un sms cand ma vedeti in joc.

Acum sunt la info si am putu sa intru pe acest cont. Acasa nu o sa intru iarasi din cauza ca nu pot intra pe elt cont :(

Sper sa nu fiti suparati pe mine

back from school

icstasy, sunt putine sanse sa nu mai fie caed lider, dar e posibil sa fie penalizat(din ce mia spus el pe mess)...lucru ce mi se pare o prostie ca doar nu e vina lui ca ia fost spart contul

bn bn,hai ca nu-mi place in concediu,hunted ala da licente si cu teste si fara,cere 35k pe licenta de zbor,cati bani isi face aku...

Edited by Ionutzzz

Am venit de la scoala.

Sunt caed de pe contul lui varumio. Eu nu pot intra de la mine de acasa pentr ca contul imi este suspendat de pe ip deci nu am ce face. Dupa cum a spus si kami, mi-a fost spart contul si de aceea nu mai sunteti nici unul in factiune. Nu faceti acuzatii daca nu stiti siguri ca este HunteD. Sper ca azi se va rezolva tot. Va rog sa dati toti /quitjob pentra ca daca o sa mai fiu lider o sa va dau invite cum intru pe server. Vreau sa imi dati toti un sms cand ma vedeti in joc.

Acum sunt la info si am putu sa intru pe acest cont. Acasa nu o sa intru iarasi din cauza ca nu pot intra pe elt cont :(

Sper sa nu fiti suparati pe mine

Eu personal nu am de ce sa fiu suparat pe tine.

back from school

icstasy, sunt putine sanse sa nu mai fie caed lider, dar e posibil sa fie penalizat(din ce mia spus el pe mess)...lucru ce mi se pare o prostie ca doar nu e vina lui ca ia fost spart contul

Desi nu este vina lui...asta e..Daca nu va mai fi lider...imi e teama ca nu vom mai fi colegi. :|

Back from school! Imi pare bine sa aud ca se va rezolva problema. Daca cineva "de sus" citeste acest forum, as avea o rugaminte: Vrem pe Caed lider :))

idem...

o sa mai vb cu caed astazi cred