Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Chiar daca nu mai sunt membru "School Instructors" , as vrea sa imi las loc de "Salut" cu voi ... . Imi pare rau ca v-am lasat , dar chiar ma plictisisem S.I , sincer , imi pare rau ca nu mai il am pe Croco langa mine care injura pe /f si ii atrageam atentia , imi pare rau ca nu il mai am lider pe Qwerty care il vroiam Civil ... imi pare rau ca nu mai pot da licente , chiar daca in ultimul timp le-am dat gratis ... imi pare rau ca nu mai sunteti colegii mei :)) "Copiii de la 402" ...

Sper sa ne revedem poate intr-o alta factiune , sau ... cine stie , poate tot in S.I ... ;)

Va urez bafta in continuare , si mult succes la vanzarea licentelor ... ;):X>:D<<'>

Va salut cu respect pe toti membrii SI, m.am simtit foarte bine alaturi de voi, chiar imi pare rau ca numai facem parte din aceeasi "familie"..Bafta in continuare, asa e cand ai prieteni lesinati, asta.i viata..Numai bine :)

re all :D

----------------

»™¨˜¨˜”°º• My Stats •º°”˜¨˜¨™«

»™¨˜¨˜”°º• Nick •º°”˜¨˜¨™«: ...::: _[yUCCa]_ :::...

»™¨˜¨˜”°º• Level •º°”˜¨˜¨™«: ...::: 13 :::...

»™¨˜¨˜”°º• Factions •º°”˜¨˜¨™«: ...::: School Instructor :::...

»™¨˜¨˜”°º• Rank •º°”˜¨˜¨™«: ...::: 1 :::...

»™¨˜¨˜”°º• Job •º°”˜¨˜¨™«: ...::: Arms Dealer :::...

»™¨˜¨˜”°º• Skill •º°”˜¨˜¨™«: ...::: Nare skill :::...

96400264339121219767.jpg

45985021685982786614.jpg

Edited by freestyle