Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Hai noroc biky...vezi la ce ora ajungi acasa :))

Off s-a dat de atatea ori restart la server...nu am prins mai nici un payday..iar am lasat compu deschis degeaba :))

Edited by Alpha287

salut baieti, am ajuns si eu acasa.

Evident, am lasat PC deschis degeaba, sper sa nu se mai dea atatea restarturi.

PS: Plec la o petrecere, ajung diseara, distractie placuta in joc si bafta la vanzarea licentelor.

Hai noroc biky...vezi la ce ora ajungi acasa :))

Off s-a dat de atatea ori restart la server...nu am prins mai nici un payday..iar am lasat compu deschis degeaba :))

salut baieti, am ajuns si eu acasa.

Evident, am lasat PC deschis degeaba, sper sa nu se mai dea atatea restarturi.

PS: Plec la o petrecere, ajung diseara, distractie placuta in joc si bafta la vanzarea licentelor.

Asa va trebuie daca va lasati PC-urile deschise, consumand curent...

De parca eu n-as face-o :))

DAR!Exista o explicatie!Eu am laptop :D

Edited by PhantomX

hai salut verccety :D , ce mai faci , cum o mai duci? sotia ce face? parca murise :D..

a, apropo , in legatura cu postu care mi lai facut, in primu rand ma doare`ndeva de el , si in al doilea rand , te`ai bagat musca`n bere , eu cu ala suntem prieteni si era o gluma acea injuratura, + nu e asa grava .. dumnezo s`o odihneasca`n pace pe sotie`ta! mult noroc !

Wooow :)) dean nu trebuia sa postezi acolo,trebuia sa trimiti un PM lui ShlomY cu explicatia ...nu ti-a zis `fratu :))

Neatza.Nu prea am mai putut sa intru in-game.Inca o zi de scoala si gata.Dar cat avem vacanta , 2 saptamani ?

Doar 1 saptamana :)) ... daca vrei poti avea si 2