Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

noapte buna biky ! :) Mi`a facut o deosebita placere sa fac din nou alaturi din School Instructor , vreau sa felicit toti membrii acestei factiuni pentru ca isi dau silinta , sunt foarte activi . Va urez succes tuturor la licente ! Sper sa tinem legatura !

Edited by GaNgStEr13

noapte buna biky ! :) Mi`a facut o deosebita placere sa fac din nou alaturi din School Instructor , vreau sa felicit toti membrii acestei factiuni pentru ca isi dau silinta , sunt foarte activi . Va urez succes tuturor la licente ! Sper sa tinem legatura !

Bafta!

ShlomY, am dat test cu TyiBy, DonAlex si [sZ]dgcyears, rezultatele fiind urmatoarele:

-DonAlex a reusit sa termine testul cu 0 greseli din 3

-TyiBy nu a reusit sa termine testul deoarece a avut 3 greseli din 3.

-[sZ]dgcyears a reusit sa termine testul cu 1 greseala din 3.

Edited by tibyy

tibyy, nustiu unde pot sa iti arat dovada, ca pe mess nu ai vrut: http://img.b-zone.ro/images/89679671656060984398.png , mi-am dat /w singur(avand acelasi nume, m-am incurcat) din cauza asta am picat testul.:) oricum a fost ultima factiune la care a aplicat, ma retrag incet, mersi pentru tot.:D puteai sa fi mai OK, e un joc, inveti din greseli.

1. Ce vina am eu si de unde vroiai sa stiu ca ti-ai scris tie pe /w ? Eu doar am facut ce trebuia de facut, adica sa-ti spun daca este gresit sau nu. Tu trebuia sa fii atent.

2. Se vede cum ai scris in chat-ul local, eu ti-am spus sa scrii pe /w. Ma rog, asta nu este asa de important.

3. Nu aveai voie sa postezi aici. Trebuia sa-i dai un PM lui ShlomY.

Edited by tibyy

ShlomY, am dat testul de intrare in School Instructor cu ReD_ScorpioN. Rezultatul este urmatorul:

-ReD_ScorpioN nu a reusit sa termine testul deoarece a avut 3 greseli din 3.

Edited by tibyy

tibyy nu am postat sa te reclam intr-un fel in niciun caz, am vrut doar sa iti arat ca mi-am dat /w singur si nu m-ai crezut... enjoy :D

Edited by TyiBy

tibyy nu am postat sa te reclam intr-un fel in niciun caz, am vrut doar sa iti arat ca mi-am dat /w singur si nu m-ai crezut... enjoy :D

Deja e al 2-lea post,te rog numai posta aici ,.

1.TyiBy, acesta este un topic special creat pentru discutiile intre membrii School Instructor, iar tu cum nu faci parte din aceasta factiune nu inteleg de ce tot postezi aici.

2.Puteai sa ii dai un PM lui Tibyy explicandu-i situatia in care te afli si poate s-ar fi rezolvat.

3.Ne mai iei si la "misto" cu "uite si al 3-lea post!", acesta fiind un post facut total aiurea, pentru +1, fapt pentru care vei fi sanctionat!!

Data viitoare fii si tu mai atent unde si cum postezi, si nu mai fi cu nasu pe sus.

Edited by Alpha287

Salutare tuturor.....de azi voi fi noul vostru coleg! Sper ca ne vom intelege bine.

Singura chestie care ma desparte de a deveni cu adevarat membru S.I ....e /invite lui Shlomy :))

Sper ca am voie sa postez aici daca am trecut testele nu ?

Salutare tuturor.....de azi voi fi noul vostru coleg! Sper ca ne vom intelege bine.

Singura chestie care ma desparte de a deveni cu adevarat membru S.I ....e /invite lui Shlomy :))

Sper ca am voie sa postez aici daca am trecut testele nu ?

Da :)), Bun Venit Si Succes In Perioada de teste