Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

►Nick: Alpha287

►Level: 21+

►Rank: 5 (UnderBoss)

►Vechime: Peste 12 zile as fi facut 5 luni (17.01.2011 20:33)

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Cred ca a venit vremea sa incerc ceva nou.

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Ati fost niste colegi minuntati. Daca v-am suparat cumva pe unii dintre voi imi cer scuze dar eu, doar mi-am facut datoria fata de factiune si fata de voi de a incerca sa va linistesc pe unii cand a fost cazul si de a va indruma. Shlomy, esti un tip de nota 10+, ai tot respectul meu pentru tot ceea ce faci si pentru cine esti . Trony la fel si tu, nu am cuvinte. Sper ca demisia mea sa nu afecteze cumva prietenia noastra dar "orice sfarsit este un nou inceput". Vom tine legatura. Aveti grija de voi si multa bafta in continuare

Bafta, Alpha ! Imi pare foarte rau ca pleci ! :(( Ai fost cel mai serios si mai bun membru al acestei factiunii de cand ma aflu aici. Sper sa te simti mai bine unde vei merge si te asteptam in School Instructor din nou. >:D<<'>

Nick: Alpha287

Level: 21+

Rank: 5 (UnderBoss)

Vechime: Peste 12 zile as fi facut 5 luni (17.01.2011 20:33)

De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Cred ca a venit vremea sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

Alte precizari?: Ati fost niste colegi minuntati. >:D<<'> Daca v-am suparat cumva pe unii dintre voi imi cer scuze dar eu, doar mi-am facut datoria fata de factiune si fata de voi de a incerca sa va linistesc pe unii cand a fost cazul si de a va indruma. Shlomy, esti un tip de nota 10+, ai tot respectul meu pentru tot ceea ce faci si pentru cine esti B-) . Trony la fel si tu, nu am cuvinte. Sper ca demisia mea sa nu afecteze cumva prietenia noastra dar "orice sfarsit este un nou inceput". Vom tine legatura. Aveti grija de voi si multa bafta in continuare :)

Pfff :-< , Bafta in continuare alpha,ai fost un super baiat,m-ai suparat tu odata dar asta nu pune piedica la prietenia noastra(cred eu).

Dupa parerea mea ti-ai facut datoria cum a fost mai bine.

Succes In Continuare unde o sa fii atat in game cat si in viata reala.

Bafta Alpha, a fost scurt timpul in care am cooperat in aceasta factiune dar totusi cat de mic ar fi fost el (timpu) am apucat sa-mi fac o parere despre tine. Si inca una foarte una! ai fost un coleg foarte de treaba, iti urez bafta in continuare si sper ca intr-o buna zi sa te intorci in Si!

Bafta in continuare!

Va multumesc pentru aprecierile voastre asupra mea. Sunteti niste oameni....ce mai.. nota 10 :) O sa ne revedem in curand :)

P.S: Nici netu' lui Shlomy nu vrea sa ies din SI :))

Cred ca in seara asta oricum numai iesi :))

Va multumesc pentru aprecierile voastre asupra mea. Sunteti niste oameni....ce mai.. nota 10 :) O sa ne revedem in curand :)

P.S: Nici netu' lui Shlomy nu vrea sa ies din SI :))

Sincer, imi pare foarte rau ca parasesti aceasta factiune! Si cred ca si lui ShlomY ii pare destul de rau! Dar vorba ta "Orice sfarsit are un nou inceput" Sper sa te integrezi destul de bine in urmatoarea ta factiune si sa te intelegi la fel de bine ca si cu noi!

Da biky sa stii ai dreptate, oricum nu e nici o problema daca mai raman cateva momente alaturi de voi.

Salutare tuturor eu am iesit ca maine am ore de dimineata. O seara placuta

Pff si eu am maine de dimineata,cand ma gandesc ca trebuie sa ma scol la 6 juma`.

Noapte buna celor care s-au culcat ! Eu mai stau putin si ma culc si eu.

EDIT : Am iesit si eu. Noapte buna tuturor, ne auzim maine !

Edited by Tibyy