Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

►Nick:Symona

►Level:16

►Rank:1

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani si cateva zile

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?:Vreau sa incerc si altceva, mafie...

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Bafta tuturor!

Bafta in continuare! Ne cunoastem de putin timp dar sa stii ca ai reusit sa iti creezi o imagine buna in viziunea mea! Sper sa ajungi unde iti vei dori! Si de ce nu, mai tarziu poate vei reveni in SI!

Edited by Bratu

Succes in continuare symona,esti o fata de treaba :),felicitari,m-am inteles bine cu tine.Noapte Buna >:D<<'> si sa ai succes unde te vei duce.

EDIT : Noapte Buna Instructori,Spor La Munca!

Edited by biky

Salutare tuturor ! Sunt eu Tibyy adevarat, sunt la o sala de net. Am sa ma intorc acasa marti sau miercuri. Ne vedem atunci si in joc. Bafta la licente !

Salutare tuturor ! Sunt eu Tibyy adevarat, sunt la o sala de net. Am sa ma intorc acasa marti sau miercuri. Ne vedem atunci si in joc. Bafta la licente !

Ok tibyy :) ,iti simtim lipsa,mai ales eu,nu prea mai am cu cine vorbi pe aici :))

Sa te intorci cu bine.

Te asteptam Tibyy! Colegii ne auzim in game!

Ok,Noapte Buna,In sfarsit posteaza cineva :).Ar trebui sa mai fie ceva activitate aici pe forum.Sa speram Ca creste odata cu venirea colegilor noi. :b-emo:

Noapte Buna Instructori ! Eu ma bag la filmu` de pe antena :X. Bafta la Licente.

Apropo ,azi cred ca am facut aproape 1 mil din licente :X ,am vandut vreo 10 numai de weapon si mats :X

Sare,Sare,ca suntem putini,nu vezi de azi dim,suntem doar eu,tu si shark :X,defapt si ieri am fost tot asa,pana pe la 6-7 cam asa.[/b]

Edited by biky

Asta e! Este weekend poate in alte parti ale tarii vremea e frumoasa! La mine in schimb ploua de aseara!!

SERVER OFF!

Da e OFF !

La mine e frumoasa vremea :X !

=))) Mda am sa incerc! Se pare ca noi 2 umplem topicul!! Sa nu se ceada ca facem "spam" mai luam si ban pe forum!! :)):)))

Ce ma:O,stai calm,daca ceilalti nu scriu ce sa le facem? Suntem 20 de membri si intradevar si in game suntem on doar 2-3 si pe forum la fel.