Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Biky nu sunt gelos chiar te felicit pentru indreptarile tale sexuale! :)):))

Omg ,frate am patit cv cu netu,de azi dimineata ma chinui sa-l fac sa mearga,a picat dintr-o data :| ,dupa care asteapta 2 ore sa vezi daca e de la ei sau de la mn,dupa suna la RDS,verificari..am vorbit 20 min cu aia.

acuma,seara am mai scos din priza toate astea...si imi vine in minte sa pun un cablu in alt slot care era la fel ca celalat,si asa a mers,misterul e ca nu a umblat nimeni la cablu cand a pica,deci nush de ce era in slotu celalat

A si la slotu astalalt am alta tema la windows :| asta chiar ca e miste,cum naiba 2 sloturi au teme de windows diferite.

Omg am scris o poveste aici.Hai ca ne vedem in joc,azi nu am apucat sa vand nici macar 1 licenta.

:|Bine ai venit tibyy.

Salut,all! Am venit si eu p'aks! Astazi o sa fiu putin inactiv! Deoarece e super cald afara :))) si nu pot sta in casa! Ne auzim pe seara! Bafta la licente

Salut,all! Am venit si eu p'aks! Astazi o sa fiu putin inactiv! Deoarece e super cald afara :))) si nu pot sta in casa! Ne auzim pe seara! Bafta la licente

Ok,Bratule Distractie Placuta :)

Salut baieti! am revenit si eu! Ne auzim in game!

P.S: Pff tare nasol e pusa sedinta :((:(( sunt pelcat la botez ~X(

Bine ai revenit,cum a fost afara :)

Cred ca pot posta aici :)

Va pupa Alpha pe toti ;)) Mi-e dor de voi :) . Salutari tuturor celor din School Instructor, asta va ramane mereu prima mea casa :)

Salut, Alpha! Si noua ne e dor de tine! Sper ca intr-o buna zii sa revii inapoi in SI! Bafta

Neatza colegii! Ne auzim in game!

Anoligarh va felicita, dragilor instructori, cu ocazia celei mai bune, mai frumoase si mai placute sarbatori din lume, incheierea anului scolar.Fie ca vara sa fie lunga si sa nu va ganditi la scoala.

Cred ca pot posta aici :)

Va pupa Alpha pe toti ;)) Mi-e dor de voi :) . Salutari tuturor celor din School Instructor, asta va ramane mereu prima mea casa :)

Buuuuna Alpha,ce mai faci,am vazut ca esti NR,felicitari:)

Buna colegi.