Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

De ceee ??? Am BAN 7 ZILE ca nu am facut nimic . :((

Mda, oricum, o să mai primeşti cel puţin şi un " Faction Warn '' deoarece nu aveai voie să postezi în topic-ul ''Raporteaza un membru ''. Trebuie să-i dai P.M. lui ShlomY dacă aveai ceva de spus în apărarea ta.

Mda, oricum, o să mai primeşti cel puţin şi un " Faction Warn '' deoarece nu aveai voie să postezi în topic-ul '' Licenţe care trebuiesc atribuite ''. Trebuie să-i dai P.M. lui ShlomY dacă aveai ceva de spus în apărarea ta.

Cum trimit PM ?

Cum trimit PM ?

Uitati-va ce, cerere si-a depus acest baiat pentru a intra in Barzinii Family, sigur v-a fi acceptat :)):))!

Nick: Vasile _ Bo$$

Prenume(real): Didoi Vacaru

Varsta reala: 64

Level: 99

ScreenShot /stats(in aceasta poza sa aveti si /time): http://imageshack.us/photo/my-images/543/32162391.jpg/

Warn level: 5/3

Factiuni anterioare: Lider Fireman Paramedic . Lider Stracci , rank 5 TAXI , Corleone Ak Bitica Smecheru rank 7 , PD rank 9 .

Motivul pentru care ati demisionat din factiunea anteriora: Ca mancam multa branza si nu mai aveau bani sa cumpere.

Skill'uri la joburi secundare: 22 detective , Muls Vaca 99 , dat clanta 77 , Curva ca masa lui Bitica 77

De ce doresti sa intri in Barzini?: Daoarece sunt atat de smecher incat , imi place sa rad de clau cu mustatile alea de laptar obosit.

Stii regulile Barzini?: Nu dar in 10 -11 ani invat .

Stii sa lucrezi in echipa?: Nu , omor pe cine vad.

Realizezi ca suntem o mafie serioasa si nu acceptam glume proaste si in exces?: Nu , mi-e imi plac glumele mele HAHAHAH .

Esti pe black-listul unei alte mafii?: Da , Hitman plata one milion dolars

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul blacklist?: Nu ca nam sa mai cumpar OI si capre .

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 99-20

Cate ore joci pe zi?(fara /sleep):0

O scurta caracterizare a ta(minim 30 de cuvinte): Salut numele meu este DIDOI VASILE vin dintr=o zona munotasa ,cu capre , cai si oi.

Dimineata scot caprele sa le mulg , oile am o vaiata frumoasa , o mult si pe mama lui razvan14 ...

Imi place sa omor lupi care vin sa ne manance stana .

Cu ce crezi ca se ocupa Barzini Family?: Cu transportul de branza si zer .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Barzini pentru minim 2 saptamani?: Daca ma plictisesc Nu.

Ai avut antecedente cu un membru Barzini ?:Da multe

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Barzini family ?: NU.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat ca sublider .

Salut ! Imi cer scuze pentru inactivitatea mea,de ieri,si putin azi.Am avut probleme cu windows-ul ,in scurt timp,voi fi si eu pe server.Bafta la vandut licente ! ;)