Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Am iesit si eu. Noapte bunã si încã odatã felicitãri celor care au luat rank-up si baftã, eu_sharky si Bratu ! Mult noroc la licente cei care m-au stau...

Salut! Imi puteti spune si mie cand se vor deschide aplicatiile pentru school instructor?

Edit: nu am gasit alt loc mai potrivit...am citit ce scria acolo dar nu am gasit un loc mai bune. Sry

Edited by xrolexx

Salut! Imi puteti spune si mie cand se vor deschide aplicatiile pentru school instructor?

Nu ai voie sã postezi aici, numai membrii School Instructor au voie. Aplicatiile se vor deschide atunci când doreste liderul sau când crede el cã avem nevoie de noi membri. Ai grijã unde mai postezi daca vitoare pentru cã vei fi sanctionat.

UPTADE REGULAMENT !

Am imbunatatit regulamentul,

Reguli scoase:

Daca unui membri School Instructor i s-a confiscat licenta de condus, nu cereti licenta unui coleg ci va duceti la DMV langa primarie si dati testul! Cine da licenta colegului primeste FactionWarn.

Chatul factiunii (/f) este DOAR pentru discutii intre membrii . NU se fac afaceri pe (/f) . Se pedepseste cu FactionWarn .

Regula imbunatatita:

Este interzis ca membrii School Instructor sa dea ROB (sa sparga banca) in timpul zilei . Nu am nevoie de toti membrii la Jail si sa nu aibe cine sa dea licente . Vreti sa dati rob , dati seara cand nu sunt clienti (dupa ora 22:00). Daca prind pe cineva ca da rob in timpul zilei , este DEMIS .

UPTADE REGULAMENT !

Am imbunatatit regulamentul,

Reguli scoase:

Daca unui membri School Instructor i s-a confiscat licenta de condus, nu cereti licenta unui coleg ci va duceti la DMV langa primarie si dati testul! Cine da licenta colegului primeste FactionWarn.

Chatul factiunii (/f) este DOAR pentru discutii intre membrii . NU se fac afaceri pe (/f) . Se pedepseste cu FactionWarn .

Regula imbunatatita:

Este interzis ca membrii School Instructor sa dea ROB (sa sparga banca) in timpul zilei . Nu am nevoie de toti membrii la Jail si sa nu aibe cine sa dea licente . Vreti sa dati rob , dati seara cand nu sunt clienti (dupa ora 22:00). Daca prind pe cineva ca da rob in timpul zilei , este DEMIS .

Ok ! :)

:O Am avut eu ceva banuieli in privinta ta, si vad ca e adevarat :))

Asta e shlomy,adevarul oricum se afla la un moment dat =))

salut allz.

Salut chev :)

Noapte Buna Instructori!

Asta e shlomy,adevarul oricum se afla la un moment dat =))

Salut chev :)

Noapte Buna Instructori!

Si cum se face... ca eu aflu tot timpu` primu :-?=))