Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

►Nick: WhiskeY

►Level: 39

►Rank: 1

►Vechime: 1 luna si

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Sa incerc altceva

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Bafta

Bafta in continuare whiskey ,succes in joc si in viata reala.

Bafta S.I

IMi pare rau ca trebuie sa plec,dar in situatia asta nu am de ales.

Stau toata ziua cu telefoane,amentintari..ca dau tepe..ca le-am luat banii si ca nu dau licenta,ca este vina mea.Etc etc

Sunt atatia rank 3,dar nu au treaba cu samp-ul,cand ai nevoie ba la un cs,ba afk,ba la masa...asta este adevarul.

Succes mai departe si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta este adevarul.

Multumesc Shlomy pentru sansa acordata,dar nu pot in situatia asta,sa stau toata ziua sa dau explicatii,ca nu sunt eu de vina...

Succes cu vanzarea licentelor,si fiti mai activi frate,daca tot sunteti rank mare.

Scuzati ca postezi aici.Toti cei care vreti sa aflati la ce liceu a-ti fost repartizati gasiti aici

Si de ce trebuia sa dai quote la reply-ul meu? /:)

Ce mai faceti?

Sunt perfect de acord cu ce a zis optimus. Este adevarat cei de rank 3+ nu sunt asa activi cum ar trebui. Insa tin sa te contrazic la unele spuse ale tale. Este vina ta ca nu stii sa vorbesti si sa te faci inteles cu elevii tai. Eu spre deosebire am avut doar un elev nemultumit ( incepator) care a crezut ca il pacalesc dar explicandu-i frumos cum sta treaba, aratandu-i unde il postez pe forum ca sa isi primeasca licenta, si-a retras acuzatiile. Nici mie nu imi place situatia dar cu toate cele.. ma simt foarte bine in aceasta factiune. Bafta!

Edited by Mr Creepy

Sunt perfect de acord cu ce a zis optimus. Este adevarat cei de rank 3+ nu sunt asa activi cum ar trebui. Insa tin sa te contrazic la unele spuse ale tale. Este vina ta ca nu stii sa vorbesti si sa te faci inteles cu elevii tai. Eu spre deosebire am avut doar un elev nemultumit ( incepator) care a crezut ca il pacalesc dar explicandu-i frumos cum sta treaba, aratandu-i unde il postez pe forum ca sa isi primeasca licenta, si-a retras acuzatiile. Nici mie nu imi place situatia dar cu toate cele.. ma simt foarte bine in aceasta factiune. Bafta!

Imi pare daca tu crezi ca eu nu pot sa ma fac inteles.Le explic destul de clar si calm.Dar iei o tin pe a lor,si nu inteleg deloc.Asta este,imi pare rau ca s-a ajuns aici in situatia asta.BAfta