Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

salutare tuturor,cred ca mi-a spart contul,daca voi putea recupera contul ....voi intra,pana atunci ma vedeti pe server,dati report va rog eu mult,merci.

EDIT: gata,am rezolvat parola,cand va intra spawn il voi ruga sa ma ajute,sa vad cine a intrat ultimu pe contul meu.

Edited by NokS

Salut, acum am ajuns acasa..

ShlomY, mai raspunde si tu la "Reclama un membru" :)), Minghi crede ca clark(sau cel care la reclamat :-??) a iesit din factiune, nu ca a fost dat afara din cauza plangerii sale.. si spunei lui Jimakos13 ca nu merg pozele, sa le reuploadeze. :))

Edited by GBS

Salutare membrii.

Am un anunt important de facut.

Avand in vedere ca astazi nu am putut tine sedinta din cauza ca nu am fost eu ONLINE din cauza unor probleme personale, am stabilit sa tinem sedinta in data de Marti, ora 15:00. Am pus sedinta in acea zi si ora pentru a putea veni si noii membrii care unii din ei mai au de dat teste si inca nu sunt in factiune.

Asa ca sedinta din data de 4.09.2011 (Duminica) a fost amanata, si va fi pe 6.09.2011 (Marti), ora 15:00.

Cine nu poate sosi, sa se invoiasca in topicul special facut pentru Invoiri de la sedinte.

Multumesc pentru atentia acordata si scuze pentru neplacerile create.