Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Back from school .. Bafta Biky .. sa nu uiti de unde ai plecat :)

Merci kami, nu o sa uit :)

Wtf? Biky de ce ai iesit ma ? :|

...

Acesta este ultimul meu post aici pentru o perioada :).

Va doresc la toti multe $ucce$e,sanatate,noroc, si minte :)

Aveti grija de voi toti si de factiune sa o ridicati cat mai mult.

Mi-am petrecut o perioada frumoasa aici (11 luni) in care nu m-am plictisit niciodata :) dar ... mai devreme sau mai tarziu toti plecam :) (si la propriu si la figurat)

Bafta tuturoor !

Cu respect,

Biky

►Nick: DonShadow

►Level: 30

►Rank: 3

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 luna si 2 sapt

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Deoarece nu prea mai imi comvine si plus ca nu mai am timp de samp..

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Sincer in tot acest timp am trecut prin bune si rele prin suparari si impacari . Dar a venit timpul sa renunt deoarece nu prea mai am timp .

Bai zdreanto , bai hahalero , ba ordinarule ba da ce pleci ba , shadoooow nuuuu plecaaaa ca daca pleci iti dau una in cap cum i-a dat ala lu galamaz.

SaLUT ALL ,de la ce ora e picat serverul .....pf si doar trebuie sa invat pentru teza si vroiam ca macar 2 ore sa ma pot juca si cand vad server down :( are mari probleme b-zone daca mai mereu pica si serverul si forumul /...