Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Buna dimineata!

Incepe scoala... Ma duc sa ma pregatesc.

Ne vedem pe la pranz, bafta!

Neata!

Pregatiti de scoala ?

:))

EU ma pregatesc sa plec .Bafta tuturor sa aveti o zi placuta !

Ne vedem pe la 12 in game

:X

Neata 8-X

Nu sunteti deja la scoala ? =)) bafta la toti sa va distrati!

name='Gonzo' timestamp='1347856591' post='1411164'][/b]

Neata!

Pregatiti de scoala ?

:))

EU ma pregatesc sa plec .Bafta tuturor sa aveti o zi placuta !

Ne vedem pe la 12 in game

:X

Buna dimineata!

Incepe scoala... Ma duc sa ma pregatesc.

Ne vedem pe la pranz, bafta!

Neata 8-X

Nu sunteti deja la scoala ? =)) bafta la toti sa va distrati!

neata germonymo...eu abea acu 10min m-am sculat si inca mi-e somn asa voiam sa ma culc

Bafta la scoala si voua all!

neata!! hmm...pregatit indata plec si eu ne vedem dupa scoala .

.

cred ca abea astept sa se termine :))

ps: imi pare rau ca nu am intrat ieri dar am fost plecat la niste prieteni de familie...gratar chestii ...recuperez eu ;)

name='Bogdaaaa' timestamp='1347858970' post='1411186']

Nu stiu ce ziceti voi, dar eu de-abea astept urmatoarea vacanta :-? [ =))]

fix la asta ma gandeam [/b] Edited by BR Extreme09

Neata School Instrcutor !! Ma pregatesc si eu de prima zi de scoala. Urasc momentele astea... Ne auzim mai tarziu in game.

Bafta multa !!

Mie imi este dor de momentele astea ma refer la prima zi de scoala mai acus ma duc si stau si eu gura casca ,mai rad de astia mici de clasa a-IX-a care sunt periculosi :))

Dragi colegi, a venit clipa in care va spun ramas bun si va parasesc. Poate unora le pare bine poate altora le pare rau de plecarea mea, indiferent de parerea voastra vreau sa stiti ca sunteti niste oameni de nota 10 si ca mi-a facut placere sa fiu in aceeasi factiune cu voi. Aveti grija ce faceti mai departe si va rog sa imi promiteti ca il veti asculta pe AUDI. Take care all, va pupa Decebal. >:D<<'> :*>:D<<'>

Salutare School Instructor !! Back de la liceu.... Ca de obicei, aceeasi atmosfera sinistra :))).... Merg sa fac un dus si intru si eu in game. Ne auzim in 15 minute.

Multa bafta in continuare Decebal !!

Dragi colegi, a venit clipa in care va spun ramas bun si va parasesc. Poate unora le pare bine poate altora le pare rau de plecarea mea, indiferent de parerea voastra vreau sa stiti ca sunteti niste oameni de nota 10 si ca mi-a facut placere sa fiu in aceeasi factiune cu voi. Aveti grija ce faceti mai departe si va rog sa imi promiteti ca il veti asculta pe AUDI. Take care all, va pupa Decebal. :*class=

Bafta mai departe !

Va salut.Sper sa nu va deranjeze ca fac un mic post aici,vreau doar sa stiu daca imi mai primesc licenta de arme.Am dat testele acum 2-3 zile cu Supranatural.Am trecut testul,am platit si mi-a zis ca licenta o voi primi urmatoarea zi cand va fi on un membru rank 2+.Am inteles asta,dar de atunci nu dau de el si nu imi pot primi licenta pentru ca nu s-a anuntat nicaieri.Vreau sa ia cineva legatura cu el sa imi pot primi licenta.Va multumesc.

Salut, tocmai am venit si eu acum o jumate de ora de la liceu, am infulecat ceva si voi intra si eu ingame.

Va salut.Sper sa nu va deranjeze ca fac un mic post aici,vreau doar sa stiu daca imi mai primesc licenta de arme.Am dat testele acum 2-3 zile cu Supranatural.Am trecut testul,am platit si mi-a zis ca licenta o voi primi urmatoarea zi cand va fi on un membru rank 2+.Am inteles asta,dar de atunci nu dau de el si nu imi pot primi licenta pentru ca nu s-a anuntat nicaieri.Vreau sa ia cineva legatura cu el sa imi pot primi licenta.Va multumesc.

1. Nu ai voie in NICIUN fel sa postezi aici.

2. Daca ai observat ca nu primesti licenta, trebuia sa-i dai pm lui AUDI_RS8 pe forum si sa discuti cu el sau sa vorbesti cu el in-game.

3. Puteai sa suni pe cineva din School Intrucotr, multi sunt online dupa amiaza.

Mult succes!;)