Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Era cea mai sexy pitica. Hai ca merg sa fac un dus si ma bag la somn ca la dimineata iar trebuie sa merg la scoala.

Noapte buna nabi. Noapte buna AUDI!

Eu maine am practica :|

Noapte buna.

Bine facem. M-am gandit sa facem de acum mai multe targuri, in acest fel aveti si voi ocazia sa vindeti mai multe licente si cu siguranta activitatea creste, sunt multumit de activitatea voastra, dar intotdeauna se poate si mai bine. Astept pareri.

Edited by M Andrei

Bine facem. M-am gandit sa facem de acum mai multe targuri, in acest fel aveti si voi ocazia sa vindeti mai multe licente si cu siguranta activitatea creste, sunt multumit de activitatea voastra, dar intotdeauna se poate si mai bine. Astept pareri.

'

La targuri sa vindem doar licente? Sau si masini, arme, refill / repair, inchiriam, etc? Eu sunt de acord.

'

La targuri sa vindem doar licente? Sau si masini, arme, refill / repair, inchiriam, etc? Eu sunt de acord.

Se pot vinde si masini, dar in 5 minute plecati toti de acolo ca vin multi clienti atunci. Arme nu vindem, suntem factiune pasnica.

Se pot vinde si masini, dar in 5 minute plecati toti de acolo ca vin multi clienti atunci. Arme nu vindem, suntem factiune pasnica.

Am inteles, da eu zic ca nu are rost sa organizam nimic cu serverul in halu asta ... + ca la targ o sa fie lag grozav.

Buna idee, s-ar vinde mai multe licente :)

Edit:ASa lag....

Edited by The King of The Cool

Am inteles, da eu zic ca nu are rost sa organizam nimic cu serverul in halu asta ... + ca la targ o sa fie lag grozav.

Nu avem probleme cu lag-ul la targ. Cum am spus si inainte, dupa 5 minute plecati aproape toti. Lag s-a produs aseara cand eram peste 100 de jucatori in acelasi loc, nu se produce cand suntem 25-30.

Edited by M Andrei

Sper sa se rezolve o data, sa ne putem vinde licentele....merge 5minute, 30 pauza...

Nu chiar 30 de minute, dar e aiurea, incepi un test si pica server-ul. Dupa ce revine server-ul trebuie sa incepi iar testul si tot asa :)). Sper sa se gaseasca o solutie sa putem face mai multe evenimente si activitati, mai ales ca vine si Craciunul.

Nu chiar 30 de minute, dar e aiurea, incepi un test si pica server-ul. Dupa ce revine server-ul trebuie sa incepi iar testul si tot asa :)). Sper sa se gaseasca o solutie sa putem face mai multe evenimente si activitati, mai ales ca vine si Craciunul.

Mda, sa speram ca se rezolva cat mai curand:D