Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Buna ziua / seara jucatori B-Zone. Doresc sa va anunt ca aveti sansa de a castiga 40 de euro pe clienti.b-zone.ro foarte simplu. Cu ocazia sosiri primaverii, am decis sa organizam un event care posibil sa devina o traditie B-Movie. Mai multe informatii despre participare si cum va puteti inscrie gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/119304-spring-evnet-inscrieri-probe-si-informatii/

1. Buna dimineata. va doresc o zi minunata

2. M.Andrei, vreau sa iti spun, ca ieri, la ora 21:17 mi.a picat netul, si numai dupa :35 :40 si.a revenit. atunci am castigat eventu ala din greseala, am asteptat payday'ul, si iar mi.a picat.

Am avut un net catastrofal. te rog sa ma scuzi, se va rezolva problema.

3. Ce faceti ciocoflenderi'lor? totu'n regula?

Am luat ban 3 zile..ce mai oameni..mi-a luat foc masina la banca si am luat ban..kamicaze banca ls..nici ca mai joc samp..va doresc multa bafta in continuare.Salut!

Edited by Anvestyle

Am luat ban 3 zile..ce mai oameni..mi-a luat foc masina la banca si am luat ban..kamicaze banca ls..nici ca mai joc samp..va doresc multa bafta in continuare.Salut!

Da, voi niciodată nu sunteţi de vină. Sincer să îţi spun am ieşit din o grămadă de situaţii de genul. Dacă în momentul în care ţi-a luat foc maşina îţi doreai să nu-i afectezi pe cei din jurul tău, îţi garantez eu că puteai să te tragi într-un loc în care nu erau oameni. Durează aproximativ 5 secunde până explodează maşina din momentul în care a luat foc, în acel timp puteai să ajungi până în parcarea de lângă bancă. Nu mai veniţi cu scuze de genul că nu vă crede nimeni.

Ce reclamație penibilă ai, Andrei :)). Nu îl băga în seamă orice ți-ar zice, mai are mult de învățat până își dă seama pe ce lume se află.

Ce reclamație penibilă ai, Andrei :)). Nu îl băga în seamă orice ți-ar zice, mai are mult de învățat până își dă seama pe ce lume se află.

I-am spus şi lui că nu-mi mai pun mintea cu oameni ca ei, nu are rost. Asta sper să fie învăţătură de minte pentru toţi cei care văd aceste situaţii penibile.

Edited by M Andrei

Buna dimineataa baieti. Ce faceti? Totu'n regula? Ceva noutati??

Sa aveti o zi frumoasa. Ne vedem dupa-masa, dupa ce vin de la servici. Aveti grija de voi.

Salut M.Andrei poti deschide putin sectiunea "aplicatii" sa pot posta si eu cererea de intrare in S-I .Te rog mult caci am citit cu atentie si regulamentul si pretul licentelor ba chiar invat si de la o prietena din S-I .Mi-ai face o mare placere daca ai deschide putin topicul... Multumesc

Cu respect YoTony.

Salut M.Andrei poti deschide putin sectiunea "aplicatii" sa pot posta si eu cererea de intrare in S-I .Te rog mult caci am citit cu atentie si regulamentul si pretul licentelor ba chiar invat si de la o prietena din S-I .Mi-ai face o mare placere daca ai deschide putin topicul... Multumesc

Cu respect YoTony.

Nu mai posta aici daca nu esti membru. Aplicatiile nu se deschid la comanda.

Pana iesim din jail se termina si Romanii au talent X(.

Si cand iesim intra setea aia in noi de a vinde cat mai multe licente si nu e nimeni ON care sa vrea . :))