Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

Neata baieti, astazi am implinit 1 luna in School Instructors. :)

Felicitari domnule @ pentru rabdarea avuta :) . Acum ca stim putem si noi sa dormim linisiti.

Maine nu merg la SCOALA ! (VESTE INCREDIBILA) Mai mult timp pentru LICENTE.

Vreau activitate în joc, nu pe forum. Aici vorbiţi doar probleme legate de joc, nu ne interesează programul vostru şi ce mâncaţi după ce veniţi de la şcoală.

Încercaţi să evitaţi posturile inutile în acest topic. Nu are rost să-l umplem cu tot felul de poveşti de adormit copiii. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri legate DE JOC puteţi posta aici sau să întrebaţi în joc.

Okay, imi cer scuze!

Edited by OM3GA aka Burete

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/130215-propunere-campionat-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

Salutare.Si astazi o noua zii...acuma da,ceva normal sa fie mai putina activitate,este Duminica,diseara o sa fie activitate,desync mult...

Activitatea din punctul meu de vedere a fost destul de bună în această săptămână. Mereu am avut 18-25 online. Vedeţi că la ora 21:00 avem war cu toate facţiunile paşnice. La ora 20:30 să fie toată lumea în HQ. Cine lipseşte primeşte faction warn. Sper să nu ajungem la faction warn chiar acum când am ajuns pe ''linia de plutire''. Îmi pare bine că am reuşit în mare parte să evităm efectuarea testelor incorect. Adevărul este că tot apar greşeli, dar nu sunt de aşa mare importanţă şi pot fi rezolvate pe loc. Să fim serioşi, nu este om pe acest pământ care să nu greşească.

Vreau activitate în joc, nu pe forum. Aici vorbiţi doar probleme legate de joc, nu ne interesează programul vostru şi ce mâncaţi după ce veniţi de la şcoală.

Încercaţi să evitaţi posturile inutile în acest topic. Nu are rost să-l umplem cu tot felul de poveşti de adormit copiii. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri legate DE JOC puteţi posta aici sau să întrebaţi în joc.

Edited by M Andrei

Baieti, cred ca am lag-ul prea mare si nu pot sa ma conectez.... Sper ca intru pana la sedinta

Îmi cer scuze pentru neplăcerile cauzate în această seară din cauza lagului. Eu nu am probleme deoarece nu sunt pe RDS. La decizia de a amâna warul am ajuns împreună cu toţi liderii facţiunilor paşnice deoarece mulţi jucători nu se puteau conecta pe server sau nu puteau participa la activitate din cauza lagului. Sper că săptămâna viitoare putem să recuperăm activitatea şi şedinţa. O seara plăcută în continuare!

Se vor da rank-up ?

Edited by M Andrei

Asta seara numai intru,vad ca din cauza lagului..nu ma mai lasa sa ma conectez din nou,asa ca eu va zic Noapte Buna,ne Auzim maine,doar sa ma pot conecta..

Edited by Cr0wLeY