Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Din cauza problemelor cu cei de la RDS, si restul serverului are de suferit deoarece majoritatea sunt la RDS si au ping mare, si eu sunt la RDS si am ping 100+ si inainte aveam 20..

Ciudat, sper sa se rezolve cat mai repede, imi fac raportul, imi instalez San-Andreas iar ca l-am stricat :)), si intru si eu in game.

:)))Felicitari:)).Da e chiar o problema....ar trebuii rezolvata,deja dureaza de chair 3 saptamani...dar chestia ca si eu am net de la RDS,pe alte jocuri,servere nu are nimic netul,decat aici in sa-mp am ping 100+...:|

Bun Venit,alaturi de noi,unde sunt sigur ca ne vom intelege si vom fi un colectiv extraordinar de activ,ca pana acum si ma ibine in viitor(speram):).Acuma se apropie imediat si Sedinta,sa vedem,sa fim 20+.

Cei noi, bine ați venit în School Instructors. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, întrebați un coleg cu mai multă experiență. Vă urez succes.

Bună dimineaţa, ready for school?

Abea aştept vacanţa :X

Ne auzim după-masă.

Hehe acum am ajuns si eu de la scoala, in game mai am 3000 de secunde in jail deci.... Totul va fi bineeeee!!!

Salut Instructorii. Maine o sa am o zi grea ( o teza si o lucrare + o asculatare si un proiect) asa ca o sa stau mai mult AFK sa invat cat de cat. Voi cum stati cu tezele?

Salut Instructorii. Maine o sa am o zi grea ( o teza si o lucrare + o asculatare si un proiect) asa ca o sa stau mai mult AFK sa invat cat de cat. Voi cum stati cu tezele?

Spor la învăţat.

Eu mai am doar la Română de dat teză.

Astăzi am dat-o la Informatică :*

Da.spor la invatat si voua.Eu mai am de dat tezele la informatica(joi) si miercuri la biologie...Eu zic ca ar trebui adaugat si un BlackList,pentru clienti care vor numai rank2....deoarece si saptmana trecuta,daca fac un calcul din clienti,mai multi vroiau numai rank2 si au refuzat rank1...