Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Nu vă chinuiţi să faceţi activitate aici că nu pun accent pe asta. Mă mulţumesc cu faptul că suntem 15-20 activi în joc. Sper să o ţinem tot aşa!

Edited by M Andrei

Colegi și colege, ce părere aveți dacă se va face un topic unde se vor organiza diferite campionate (Fifa, Pool, etc.) între membrii facțiunii noastre? Aștept păreri Pro sau Contra.

Edited by Liq

PRO poate si league of legends, dota 1, cs 1.6?

Dar in acelasi timp si CONTRA penteu ca daca aceste campionate vor fi zilnic, cine mai vinde licente?

Salut fosti colegi! M-am simtit foarte bine alaturi de voi, a fost o perioada foarte frumoasa, sper ca voi reveni la un moment dat. Ce sa va mai spun, sper sa ajung intr-un departament si...vedem ce v-a fi. Welcome celor noi si spor la licente !

Nume în joc: M.Andrei

Ședință / Activitate: Activitate.

Data și ora: 01/06/2013 / Ora 19:00

Alte precizări: Vreau să organizăm un eveniment pentru tot serverul. Cine nu poate să vină trebuie să facă cerere de învoire.

Nume în joc: M.Andrei

Ședință / Activitate: Activitate.

Data și ora: 02/06/2013 / Ora 20:30

Alte precizări: Facem un war împotriva facţiunii LS Taxi Company. La ora 20:00 toată lumea trebuie să fie în HQ. Locaţie: Blueberry Acres

*Nu uitaţi! Cine lipseşte de la war primeşte faction warn.

Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD/LVPD/SFPD, FBI HQ, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul.

Astea trebuie să le învăţaţi toate. Nu mai vreau să văd greşeli.

Cu un off la inima vreau sa zic ca trebuie sa va parasesc ca sa nu tin ocupat un loc,pentru un player care poate e mai capabil ca mine.Motivul este si faptul ca am o saptamana plina cu activitati si alte lucruri si o alta cerere de inactivitate ar insemna sa zic ca-mi bat joc,asa zic eu,deoarece am facut una inainte si m-as simti oarecum aiurea sa tin locul ocupat.Multumesc pentru aceasta ocazie si prietenilor mei care i-am facut aici TepaN13 si multi alti care unii s-au dus mai repede,inaintea mea,dar asta e...nu noi hotaram viitoru:)M-am simtit bine si nu voi regreta never ceea ce am realizat impreuna.Succes in continuare.