Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Cu un off la inima vreau sa zic ca trebuie sa va parasesc ca sa nu tin ocupat un loc,pentru un player care poate e mai capabil ca mine.Motivul este si faptul ca am o saptamana plina cu activitati si alte lucruri si o alta cerere de inactivitate ar insemna sa zic ca-mi bat joc,asa zic eu,deoarece am facut una inainte si m-as simti oarecum aiurea sa tin locul ocupat.Multumesc pentru aceasta ocazie si prietenilor mei care i-am facut aici TepaN13 si multi alti care unii s-au dus mai repede,inaintea mea,dar asta e...nu noi hotaram viitoru:)M-am simtit bine si nu voi regreta never ceea ce am realizat impreuna.Succes in continuare.

Te aştept înapoi când îţi reiei activitatea. Mult succes cu acele activităţi / examene!

Cu un off la inima vreau sa zic ca trebuie sa va parasesc ca sa nu tin ocupat un loc,pentru un player care poate e mai capabil ca mine.Motivul este si faptul ca am o saptamana plina cu activitati si alte lucruri si o alta cerere de inactivitate ar insemna sa zic ca-mi bat joc,asa zic eu,deoarece am facut una inainte si m-as simti oarecum aiurea sa tin locul ocupat.Multumesc pentru aceasta ocazie si prietenilor mei care i-am facut aici TepaN13 si multi alti care unii s-au dus mai repede,inaintea mea,dar asta e...nu noi hotaram viitoru:)M-am simtit bine si nu voi regreta never ceea ce am realizat impreuna.Succes in continuare.

Bafta in continuare, te asteptam inapoi!

Bafta in continuare, te asteptam inapoi!

Îmi cer scuze pentru neplăcerile cauzate în această seară, adică anularea târgului. Nu l-am mai putut desfăşura din cauza problemelor cu abonaţii RDS care nu puteau face faţă nici mergând singuri pe drum, fără să vorbim de momentele care urmau când puteam să fim şi 100 de jucători în acelaşi loc. Pregătiţi-vă pentru activităţile din acest weekend. O seară plăcută în continuare!

Si asa ma bucur,sa fiu din nou membru SChool Instructor si tot odata,colegul vostru,nabi:P.Multumesc M.Andrei pentru inca o a doau ocazie.:D

Prin acest post, vreau sa va multumesc tuturor ca am reusit sa intru intr-o factiune la level-ul meu(Aproximativ 7) si ca m-ati ajutat(toti) sa primesc rank 2. Cel mai buni prieteni ai mei din aceasta factiune au fost Don.Kapone si Berith. Nu am sa ii uit niciodata. M.Andrei si =Vlad= formeaza echipa perfecta(si la sanctiuni si la distractie), asa ca cei noi vor fi pregatiti foarte bine. Va multumesc inca odata si bafta in continuare cu licentele, cu afacerile si cu toate!

M.Andrei, mai pot posta aici din cand in cand? :)

Deobicei,sa postezi daca nu esti membru nu poti,dar din cate stiu,cu o felicitare,urare sau anunturi este bine venit oricine,asa este Regulamentul.Ai fost un coleg bun witepah,bafta mai departe.

Prin acest post, vreau sa va multumesc tuturor ca am reusit sa intru intr-o factiune la level-ul meu(Aproximativ 7) si ca m-ati ajutat(toti) sa primesc rank 2. Cel mai buni prieteni ai mei din aceasta factiune au fost Don.Kapone si Berith. Nu am sa ii uit niciodata. M.Andrei si =Vlad= formeaza echipa perfecta(si la sanctiuni si la distractie), asa ca cei noi vor fi pregatiti foarte bine. Va multumesc inca odata si bafta in continuare cu licentele, cu afacerile si cu toate!

M.Andrei, mai pot posta aici din cand in cand? :)

Da Witepah, poţi să postezi. Ai grijă ce faci mai departe, fă-mă mândru că te-am avut membru.

Bună dimineața. Succes celor care pleacă, bun venit celor care au intrat. S.I cred că e singura facțiune care nu face spam la discuții.

Le-am interzis asta acum ceva timp şi în plus majoritatea sunt de level mic, nu-i interesează posturile pe forum.

Sper ca nu il supar pe Andrei ca am postat aici, dar sincer sa fiu mi s-a facut dor de voi, mai ales ca SI-ul a fost prima mea factiune si nu o voi uita niciodata. Nabul SI-ului (dupa Orangix), va pupa si va doreste mult succes la vandut licente! Aaa, am uitat, grija mare la /f !

Edited by KB 23andrei