Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

HostName: B-Zone: Roleplay Server

Address: 93.115.207.238:7777

Players: 208 / 350

Ping: 34

Mode: RO-RP v3.5.1 - RPG

Map: LS'n'SF

deci mie imi merge

Edited by GBS

1.Caed bafta la Iasi... m/

2.Nu e down serverul :)

3.Chiar credeam ca pleci kami. :))

1. Cum zice el .... bafta caed :))

2. Server e on

3. Never [-(

Edited by GBS

vin eu dar dupa ce termin cu win si mi sa cam descarcat bateria la laptop deci nu mai intru pe forum :)) toate prizele sunt ocupate si il pun la incarcat in alta camera Bft :)

Edited by GBS

Ce sa zic ? ca mi-a dat caed uninvite ? :)) ca abia imi luasem job si nu puteam sa dau /quitjob si aku cand pot el e plecat :(( acu pana luni stau civilian :((

ee asta e :)),da si eu l-am pacalit pe caed asa ca...)).da sa vezi ce o sa intru din nou,si de vreodata sami ceara ceva roberto10 ala care nu stiu cum a intrat in factiune, care mai sunt din astia....sa le raspunda mutu.

Buna dimi in primul rand....

In al 2-lea rand am vazut ca roki a primit adv. verbal pt. ca a vrut sa-i dea licenta de arme unui player de lvl 2....poata ca gresesc ca spun ca nu e corect dar dupa spusesele lui caed.... :

162 caieti

ma am o intrebare...caed...ai spus ca putem da liecente de arme sa zicem si la cei de lvl mai mic de 5....avem voie sau nu?

Cred ca avem :))

Avem voie dar numai pana ce schimb din nou aia cu licentele

da man` ca tu ai zis ca putem...adica chiar tu i-ai dat licenta de fly unuia de lvl mai mic.....si [F4L]rfx, nu vrea sa le dea daca nu are levelul necesar... :| si d`aia eram nelamurit...

rfx nu a stiut ca se poate pana ce schimb aia :)))

=)) asta e :))

pai...cum o shimbi?pui la toate level 1? :))

inca nu stiu :-??

Oricum o schimb numai dupa vacanta :D

Buna dim.....da in pimul rand Boss a zs ca avem voie pana ce schmiba pe forum......asa ca lam primit degeaba :(.....iar in al doilea rand nu am dat lecenta.......am sa vorbesc cu Boss si o sa lamuresc......pt ca sunt nevionat....el vrea doar banii inaopiii

Edited by MaRiJJuaNa