Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Sincer, e frumusel, dar sper sa se rezolve toate probleme legate de script. In rest, ce sa zic, sper sa fie smecher dupa ce termina toate problemele.

Edited by StickyGreen

Baftă Beta în tot ce îți propui să faci pe viitor. Ai fost, ești și vei rămâne permanent un nab de-al nostru! Te așteptăm înapoi oricând cu brațele deschise :P.

Edited by Liq

Bafta Beta si mult succes in viata.
Multumesc pentru ajutorul acordat cand eram un nab in factiune si pentru sprijinul acordat.

Ne mai auzim. :*

Edited by Ionii

Beta nu ne parasii!! Am doar 3 zile de cand am intrat, dar sincer sa fiu imi pare rau ca vrei sa pleci.Cand am dat prima mea licenta cu tine(materials) m-ai picat si am crezut ca esti cel mai "rau" instructor, dar de cum am intrat in factiune si m-ai ajutat de cate ori am avut nevoie mi-am schimbat la 190grade parerea despre tine, imi pare sincer rau ca pleci, poate te razgandesti, poate mai stai putin pe ganduri.Oricum eu iti urez bafta in tot ceea ce vei vrea sa faci in continuare.Mult succes!Cu repsect Wallabee.

Beta nab mult succes la ce vei face in continuare si atat eu cat si cei care te-am prins mai mult iti suntem recunoscatori ca ai avut grija sa nu ne tinem de prostii.

Edited by Noreo

Buna ziua dragi colegi, sper ca astazi in ziua de duminica cei cu rank 4+ sa organizeze ceva evenimente care sa omoare monotonia asta! O zi buna sa aveti, aici dragul vostru coleg Crudex!

Mama ce de demisii in ultima vreme :((

Toti cei care imi placeau si mai ales imi erau ca niste modele demisioneaza sau au demisionat :((

N-ai ce face. Unii vin, alţii pleacă. :))

Şcoala asta ne împiedică, până la urmă viitorul nostru contează.