Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@, Nu mai face post-uri in acest topic de genul "Salut, ce faceti?".

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

Nu! Pentru sailing license clientul trebuie sa ajunga la vaporul ancorat de langa aeroportul San Fierro ( fosta baza NG) si pentru flying license trebuie sa ajunga la unul dintre cele 3 aeroporturi LV, LS,SF si sa revina pe aeroportul parasit... Ii poti spune sa foloseasca comanda /locations sau sa se uite pe map.

Dacă cineva nu ştie unde e aeoportul/fosta bază NG, dwr stie să piloteze avionul şi barca, îl trec ?

Edited by South Arturo

[F4L]M.Andrei a spus ieri ca nu este neaparata nevoie sa stie unde este aeroportul, daca este level mic. A spus ca testul este pentru a vedea daca stie sa piloteze nu sa ajunga la locurile spuse si sa stie sa se intoarca de unde a plecat [ aero parasit ].

Fratilor, nu ma mai pot log-a in joc, imi da o eroare despre gta_sa, am reinstalat GTA, dar nu merge! Intru pe sv, stau 3-5-10 secunde dupaia imi da eroarea aia si ma scoate din joc instantaneu. Habar nu am ce sa-i fac, probabil trebuie inlocuit fisierul gta_sa, dar nu gasesc ceva bun... Dati-mi o idee ce sa fac va rog.

Edited by Roshu

Fratilor, nu ma mai pot log-a in joc, imi da o eroare despre gta_sa, am reinstalat GTA, dar nu merge! Intru pe sv, stau 3-5-10 secunde dupaia imi da eroarea aia si ma scoate din joc instantaneu. Habar nu am ce sa-i fac, probabil trebuie inlocui fisierul gta_sa, dar nu gasesc ceva bun... Dati-mi o idee ce sa fac va rog.

Dezinstalează GTA-ul şi SA:MP-ul, după îl instalezi în alt folder sau partiţie.Verifică să fie montată imaginea la Daemon Tools în caz că foloseşti.Să-mi spui dacă ai reuşit sau nu.

Nick : Elix Rank : Traianee (Rank 1) Propunere : Propun ca la licenta de materiale sa se introduca si intrebarea urmatoare "Cu ce comanda vinzi materiale? (comanda completa)". De ce? Pentru ca multi care dau licenta de materiale (de level mic ma refer) habar nu au care este comanda pentru a vinde materiale.

"De ce sa se adauge aceasta intrebare la testul de materials si nu la cel de fishing?"

Ti se pare ciudata intrebarea, nu?!

Asa mi se pare si mie propunerea ta pentru ca aceasta comanda, /sellmaterials, poate fii folosita de orice player, fie el cu licenta sau fara. Deci de ce sa bagam intrebarea asta la test cand playerul oricum o poate folosi?

"De ce sa se adauge aceasta intrebare la testul de materials si nu la cel de fishing?"

Ti se pare ciudata intrebarea, nu?!

Asa mi se pare si mie propunerea ta pentru ca aceasta comanda, /sellmaterials, poate fii folosita de orice player, fie el cu licenta sau fara. Deci de ce sa bagam intrebarea asta la test cand playerul oricum o poate folosi?

Din cate stiu eu fara licenta de materiale nu faci transporturi pentru a procura materiale nu? si daca nu ai licenta de materiale si nu faci transporturi e clar ca nici materiale nu poti vinde .. a fost o propunere na acum na daca nu a fost acceptata asta e. Eu o propusesem pentru ca multi dupa ce am dat testu mau intrebat "Si acum cum vand materiale ?" ti se pare normal sa nu stie? pana la urma a dat test pentru licenta de materiale . ok infine multumesc ca ati analizato :)

În urmă cu câteva zile am decis las de acest joc din diferite motive, pot spune toată situaţia s-a schimbat în bine de atunci. Prinipalul motiv pentru care m-am lăsat a fost faptul deja scârbesc acei oameni care vor totul pentru ei, nu ştiu lucra în echipă şi în loc existe iubire între ei ca amici, ca echipă şi ca un colectiv care depune efort pentru a realiza ceva, se vorbesc pe la spate şi au grijă doar de partea lor, de grupul lor. Acest lucru îl detest la oameni şi de aceea a fost principalul motiv pentru care am decis nu mai joc. Acum am timp de alte activităţi, nu mai intru în joc îndur toate arfele şi toată aroganţa lor, am timp de mai mult sport şi de ceea ce preocupă în viaţă. E total diferită situaţia şi îmi pare bine s-a schimbat spre calea cea bună aşa cum mi-am dorit, îmi pare rău totuşi pentru acei oameni care mi-au fost alături şi cu care am petrecut clipe frumoase, nişte oameni de nota 10. Nu-i enumăr deoarece nu vreau uit pe cineva şi apară iar vorbe, chiar dacă un prieten adevărat din punctul meu de vedere trebuie treacă cu vederea peste asta.
În School Instructors am petrecut cele mai frumoase clipe, a fost singura mea facţiune, am intrat la level 6 şi am stat aici aşa cum am zis de la început, adică până în acest moment în care am decis renunţ la joc. Îmi pare rău dacă am greşit cu ceva faţă de voi, indiferent dacă aţi primit FW, dacă v-am spus adevărul în faţă sau orice altceva care v-a deranjat, ştiţi am făcut-o cu un scop. Au plecat de aici jucători care în ziua de astăzi sunt cineva pe server, în facţiune încă avem jucători care vor avea un viitor strălucit dacă vor continua tot aşa, dar pentru toate astea, meritul este doar al vostru, al tuturor care vedeţi acest mesaj şi care aţi reuşit ajungeţi jucători importanţi pe server, eu am fost doar un simplu îndrumător.
Vladyyyyy şi TepaN13, aveţi grijă de facţiune şi continuaţi- drumul aici, vreau văd în viitor mult mai sus.

În fine, nu are rost spun prea multe, mai intru din când în când pe forum vorbesc cu voi. Vreau urez mult succes atât în joc cât şi în viaţa reală, multă sănătate şi fericire! Aveţi grijă de voi şi ascultaţi de conducerea facţiunii, nu mai certaţi şi încercaţi ca tot ce vreţi faceţi, faceţi în echipă, ca o echipă adevărată şi unită. Colegii sunt colegi, încercaţi -i respectaţi şi aveţi grijă de ei ca de voi. Mai multe vă va spune Vladyyyyy, eu consider mi-am făcut treaba la vremea mea şi acum nu are rost umplu acest post de prea multe cuvinte.

Mult succes dragi colegi! Mult succes School Instructors! >:D<<'>

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

EN Version .

Welcome to all the new ones ! If you have any questions/concerns ask a higher rank.

Work in the game is more important than work at discussions.

If u have foreign customers you can guide them here.

If u have Roamanian customers that can't do well u can guide them here.

Here you have all the weapons of GTA :

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Here you have all safe-zones :

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

I recomend you to learn them all or even whrite them down on something and keep them handy.

And remember, be carefull on theese mistakes because we notice them almost every day !

Good luck on selling licenses !

Here u can post if you have any troubles/questions about the game or faction, not other things.

Helped by : Lauraa

Edited by Ionii

Am hotarat sa renunt la tot ce tine de SA:MP.

Va multumesc tuturor, multumesc Vladyyy, plecarea lui Andrei m-a facut sa realizez ca tot ce e aici e o pierdere de timp, o sa-mi fie dor de prietenii de aici si sper ca odata si odata sa ajung sa va strang mana voua, celor care m-ati facut sa ma simt bine jucand aici.

Edited by F4L Nielsen