Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca postez aici... puteti sa dati si report...

• Safe Zones (în care nu aveți voie să deschideți focul): Pay'n'Sprayuri, Tuninguri, CNN-uri, Bănci, Rent Car/Bike, Farms, Truckers, Benzinării, Gunshopuri, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jailul, Materials Get/Deliver, DMV, Paintball Arena.

Nu pentru toata lueam...

Elix, Stephanie, Ygrec15, DuVaLe să fiţi online mâine între orele 20:00 - 21:00 să vă dau salarul.

Salut,maine dimineata nu cred ca intru si nu stiu daca pot sa fiu online in intervalul ala pentru ca ma duc la sala si nu stiu la cat ajung acasa,dar nu ma intereseaz salarul,mi-l dai tu cand ne intalnim prin joc.Eu o sa incerc sa ajung acasa cat mai repede,vreau sa mai intru si eu pe samp.

Edited by Ygrec Raskalov

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

Multumim. Acum,terminati cu urarile si +1 aiurea ca nu isi au rostul aici.

Cine mai posteaza aiurea aici s-au nu face parte din School Instructors v-a primi report + sanctiunea care o merita.

Edited by GF Ionii

@@BDarius, La 23:58 ne urezi 1 mai fericit? Ma duc sa pun un pahar de bere si sa manac 2 mici, poate mai apuc in 2 minute. :| Haide frate, faceti din ceva ce ar trebui sa fie frumos un circ pentru plusuri, ok, fie cum vreti voi.

@,@,@,@@CBN Royal,@@Skyntei,@,@,@,@,@,@,@@BDarius.

BATAIE DE JOC!

Nu va mai supor! Voi cu clanurile/factiunile/gangurile/departamentele si alte grupari, marea majoritate lipsite de importanta, care veniti din "poarta-n poarta" sa urati un craciun/revelion/paste/1 mai/2 mai si alte sarbatori fericite.

Cine sunteti voi ma?! Va spun eu cine sunteti, sunteti niste spamari lipsiti de bun simt si de respect fata de noi si de restul comunitatii pe care o imbacsiti cu posturi ce ne sufoca.

Ati vazut ca nu sunteti sanctionati si continuati asa in bataie de joc, o sa ajungeti sa ne urati si "o saptamana frumoasa/un week-end frumos/o zi frumoasa/o ora frumoasa, pana faceti post din minut in minut cu "un 12:21 frumos/un 12:22 frumos".

Vai de noi, mi-e rusine ca jucam pe aceeasi comunitate.

Lasati-ne sa ne facem treaba in liniste fara spamul vostru infect si plin de neimportanta!

Edited by TepaN

@@WeeGeN, Tu nu ai pic de bun simt?! Ti-ai acordat macar o secunda din viata ta prea importanta sa vezi ultimul post al lui TepaN? Nu mai vrem spamul vostru! Ne-am saturat de spamul asta infect si de urarile voastre! Pentru ce faceti asta? Voi nu ne vreti binele, voi vreti doar +, ceea ce mi se pare cea mai mare prostie. In al 2 rand, E 2 MAI NU 1! E aceeasi chestie ca si cand asi umbla eu la toate clanurile/mafiile/departamentele/factiunile pasnice sa le urez "Craciun fericit", de ce faci frate + daca ti-au zis 5 oameni sa nu mai faci? De ce?

Nu mai urati! Uitati-va ce a scris TepaN in postul lui, va caracterizeaza pe toti spam-eri lipsitit de bun simt care ureaza, nu neaparat sa ne fie noua bine, ci DOAR sa faca +! Lasati-ne in pace! E chiar asa de greu?!

Edited by S4F Roshu

Neata colegi!

@@Nuttela pacat ca pleci din aceasta cauza. Poate ca respectivul stie parola e-mailului tau, iar tu cand schimbi parola on joc, el/ea da "Recover password".

Daca si asa afla parola, nu stiu cum. Nu merita sa iesi din aceasta cauza!

Vorbim in game.

Dragi colegi,

In speranta ca va pot motiva sa depuneti mai multa munca pentru factiune, munca care evident nu va ramane nerasplatita pe toate planurile, am hotarat sa premiez fiecare raport saptamanal dupa numarul de licente vandute (separat de ce premiaza liderul), rasplatindu-va financiar munca depusa, dupa cum urmeaza :

Peste 200 licente vandute : 20,000$

Peste 150 licente vandute : 15,000$

Peste 100 licente vandute : 10,000$

Cu mentiunea ca oricine reuseste sa vanda aceste licente este premiat(nu doar 1 2 3)

Totusi vreau sa vad ca toti munciti spre binele factiunii, al vostru ca si cariera si al clientilor care depind de noi, singura factiune care se ocupa cu licente, nu vrea sa vad doar 1 2 care incearca. De asemenea aceste premii sunt pentru a va rasplati munca nu este un concurs intre voi, va voi premia pe toti care munciti nu doar cate unul! Sa nu uitati de spiritul de colegialitate si de munca in echipa.

Acestea fiind spuse ... sper sa ma lasati fara bani ... Spor la licente!

Edited by GF Lauraa