Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut !

Am auzit si eu de curand ca PyrOceL pleaca, asa ca i-am facut un video de ramas bun!

Tin sa precizez ca data cand iese din factiune, posibil sa nu fie aia. Pe 11 face 6 luni si am pus pentru ca nu stiam pe ce data va pleca.

Cel mai bun lider, a facut factiunea mai distractiva.

@PyrOceL,

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

@, Aramata pyrociana =))))))))))))))))) dar totusi,de ce sunt 2 fete ba? :-L mi-a placut cum ai zis TALENT MERRRRRRRRRRRRRGATOR =))))))) good job madog :*

Edited by NUSUNTMAYA JELEU

Salut !

Am auzit si eu de curand ca PyrOceL pleaca, asa ca i-am facut un video de ramas bun!

Tin sa precizez ca data cand iese din factiune, posibil sa nu fie aia. Pe 11 face 6 luni si am pus pentru ca nu stiam pe ce data va pleca.

Cel mai bun lider, a facut factiunea mai distractiva.

@PyrOceL,

Frumos video !!! Dar trebuie sa recunosti ca si ala al meu,steave si cata o iesit calumea. Tine-o tot asa nab !

Edited by Wyse Legend

@, mersi :* Si 2 fete pentru ca... Nu stiu de ce am pus 2, probabil Proto era una din ele =))) Glumesc ba, asa mi-a venit!

Armata pyrociana pentru ca noi cu el suntem o armata :P Doar is talent mergatorrrr

@, mersi, am preferat ceva classic. Dar ce-i corect e corect !

@, mersi ! B-)

[ Sa pun video la B-ZOne Clips ? ]

Acum, imi pare putin rau ca pleaca, de aceea am facut si acest video. Am vrut sa ii arat trecutul si viitorul, viitorul fiind ultima parte, oamenii aceia ai strazii =))

Glumesc :P Am vrut si ceva amuzant, nu este frumos sa fim tristi.

Dintre toti liderii si am avut 4, nu s-au comparat cu pyrocel, el a fost cel mai bun si niciodata nu cred ca voi mai avea unul ca el. Si viitorul lider poate il ia ca exemplu.

Pyro a vrut sa fie om cu noi, nu trebuie sa fi ca-n armata intr-un joc.. A vrut sa ne distram. Acum.. pentru unii nu a fost chiar asa, faza cu rank-ul.. Cum sa plang eu ca nu iau rank cand am o asa factiune? ;) Nici nu te mai intereseaza, parerea mea. Este un joc in care trebuie sa va distrati mai mult, trebuie si tratat cu seriozitate putin acolo..

Toate bune PyrOceLa ! :-H

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

@MaDoXxX aka ScAnDaL un videoclip foarte frumos. A fost amuzant la sedinta dar in acelasi timp am avut asa un sentiment de tristete. Pyrocel o sa fie cel mai bun lider dar si cel mai nab in acelasi timp.

P.S. In legatura cu talentu tau mergator :)), nu mai da la nimeni ca si-asa ai putin rau.

Edited by NUSUNT Mihaittzza Raskalov

@, mersi :*

Dar talentul era doar pentru pyrocel, nu pentru tine ;)

Acesta este momentul in care ne vom lua ramas bun de la liderul nostru PyrOceL. Asa cum a zis MadoXXx, niciun lider nu se compara
cu PyrOceL si niciodata nu cred ca va mai fi unul ca el. Pe vremea lui Vladyyy/M.Andrei majoritatea membriilor din factiune stiu
cum era, fara DM sau sa tinem un m4 la noi, era cu totul diferit de parca erai in armata vorba lui Madoxxx, e doar un joc in care
trebuie sa te distrezi, mai faci dm acolo cu cine iti permite, si chiar daca iti mai scapa o injuratura pe /f nu erai sanctionat de
catre "brotocelul" nostru, dar asta in limita bunului simt, in schimb pe vremea celor 2 nubi, direct fw sau uninvite.

Si PyrOceL iti multumesc pentru sansa acordata, pentru toate chestiile de care ai trecut cu vederea si nu m-ai sanctionat, cu tine ca lider si cu Roshu ca sublider a fost foarte placut, relaxant dar singura chestie ce m-a deranjat a fost faza cu 3 S.I :-q

Sper ca noul nostru lider il va lua ca un exemplu!!

Iti urez succes in noua ta factiune, presupun ca National Guard o sa fie si sper ca si acolo vei ajunge lider, si fi sigur ca-ti voi fi iarasi membru :))

@, Nu mă intreba:)) am râs cam 5 minute când am văzut cât de penibil e el sau ea,ce-o fii

@@Shanker Nebunul, Wanker..înca un pic și îmi dă o lacrima pe obraz :(

Mă simt ca la o înmormântare și văd că e la modă să scriem mesaje lungi așa că m-am decis să scriu și eu unul.

Băi Pauliches,în primul rând vreau să-ți mulțumesc pentru tot ajutorul acordat încă din prima mea zi în această facțiune.Țin minte că pe atunci erai sublider iar Roshu rank 5,iar eu,speriată gen..fiind prima mea facțiune nu știam ce și cum, l-am rugat pe Roshu să-mi reînnoiească licențele,iar el îmi ține oleacă de predică că trebuia să mă gândesc la asta înainte să intru în facțiune și nu-mi reînnoieste nimic că cică n-am 5 zile în facțiune( nu Roshu,nu te-am uitat tiranule !!) apoi vin la tine așa din plictiseală și-ți cer acelaș lucru..fără vreo predica sau ceva îmi dai licențele și-mi zici ca să nu ascult de Roshu că e nab..iar de atunci dragă Pauliches,știam că ești o persoană de nota 20+ și că o să fii un lider super smecher (după ceva timp ai devenit un prieten foarte bun (încă nu știu cum de ne mai suporți pe mine și pe fete când începem să vorbim despre baieți). Ai transformat facțiunea în ceea ce și-ar fii dorit orice lider să o transforme..nu într-o armată de puștani în fața unui PC care să fie speriați ca de bombe că o să ia FW din orice prostie,ci o familie ca să zic așa,unde există și certuri dar mai mult caterincă și manele( foarte multe manele)că așa e pe la noi și ne place. Eu una n-aș fi vrut să lași aceasta funcție,ne înțelegeam de minune,cu toate că trebuia să ma rog de tine două zile la rând ca să-mi zici cine e învoit și cine nu,era ok așa cum era.

Cu acest mesaj( da,știu că e plictisitor) vreau să-ți mulțumesc că m-ai învățat tot ce ține de această facțiune și că nu m-ai sancționat de fiecare data când făceam vreo boacănă. Baftă în continuare,dau o bere vineri că știu că-ți pare rau.

A,și încă o chestie,dacă mă mai ții in spawn îți fac post!

P.S: Cine-mi mai zice mie mayaliches? cine ? :(

P.P.S: Tot gay rămâi.

SI CA SĂ TREACĂ SUPĂRAREAAAAA FRAȚII MEI,O MELODIE NOUĂ DE LA FRATELE SALAM

Bag si eu un text.

Pyro, tu pentru mine ai fost un adevartat lider, un lider de nota 10. Cu toate ca pana acum am mai avut doar un lider, si anume cel din sf taxi. Nu exista comparatie intre tine si acel lider, el era unul de...din cate am auzit toti l-au urat pentru ca era foarte dur si cum a zis si madox e un joc in care trebuie sa ne distram. Pot spune ca de cand am intrat in factiune, cu tine la ''putere' m-am simtit ca intr-un gang(dm peste tot:))))) Eu nu stiu cum a fost pe vremea lui Vladyyy si M.Andrei, dar din cate am auzit de la colegii mei, nu au dus deloc o ''viata'' buna. Tu ai stiut sa faci un echilibru intre distractie si munca si pentru asta iti multumesc pentru /invite si pentru rank-urile acordate.

Iti urez mult succes in factiunile tale viitoare si cine stie? Poate ne vom mai intalni tot in aceasta ipostaza: tu lider, iar eu membru. Dar de ce nu si invers, no?:)))))

Baftaloo

Pyrocele parca intrai si nu mai ieseai de aici, acum o dai cotita ce faci? R.I.P. te astept in FBI, pacat ca intri in NG, nu-i panica m3n.

Edited by S4F Luna

Când m-am uitat la clipul lui Mado, am observat că ești unul dintre liderii preferat de toți. cu părere de rău îți spun adio și sper că si următorul lider o să ne permită lucrurile pe care ni le-ai permis tu. îți mulțumesc din tot sufletul pentru șansa acordată. dacă o să fi lider in N.G., îți promit că o să ne ai ca și 'armată' pe toți. PyrOceL the BEST leader ! sper că o să ni te alături la partidele de DM si la war-uri să ne susții. :)) baftă pe mai departe !

Vreau sa fac un eveniment in cinstea lui PyrOceL, asa ca, maine dupa sedinta sa, vreau sa organizez un eveniment stabilit pe loc cu premiul 200 gold, accept donatii. Sper ca macar la acest event #remember #PyrOceL sa participati majoritatea, ar fii frumos din partea voastra. Multumesc :)

Atunci scuzele mele stimate domn.

Având în vedere că din nou nu avem rank 1 activi,am să vă învoiesc și în această săptămână de la givelicense. De săptămâna viitoare vă puneți pe treabă dragilor.

*Cine mai e obsedat de givelicense si crează scandal în facțiune n-o să îî iau în considerare givelicense-urile la raport și o să fie sancționat cu AV.V-am atras de n ori atenția,dar deja e exagerat.Ori îi ajutați pe toți ori mergeți pe forum la topicul numit "Demisii" că nu degeaba e tot timpul deschis.