Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salut !

Am auzit si eu de curand ca PyrOceL pleaca, asa ca i-am facut un video de ramas bun!

Tin sa precizez ca data cand iese din factiune, posibil sa nu fie aia. Pe 11 face 6 luni si am pus pentru ca nu stiam pe ce data va pleca.

Cel mai bun lider, a facut factiunea mai distractiva.

@PyrOceL,

Adevaru' ca asta are chemare spre hitmeni asa..alt pasnic cu rifle si dm tpata ziua nu am vazut

On: armata pyrociana? :))))))

On2: omu mai vine, da' mai si pleaca..asta e si nesimtit..

On3: bine ca ai plecat, deja ma saturassm de tine prea rau

...

On271819: congrats roshu, sper sa cuceriti iar LV-ul, cea mai mafioata pasnica..mai.mafioata ca alea de pe /top

On261820: fara report ca va alerg!!

@, felicitari ! Tocmai te-ai ales cu un POST!

A venit si randul meu de a parasii aceasta minunata factiune, vreau sa stiti ca intodeauna pe voi v-am considerat ca o a doua familie, iar in aceste 7 luni petrecute alaturi de voi, am reusit sa va descopar in totalitate, mi-am dat seama cine mi-a vrut binele de la inceput si cine nu, Proto noi 2 am avut niste conflicte, dar in ciuda acestor confilcte, am reusit sa te descopar si sa realizez ca tu defapt imi voiai binele, iar eu poate nici nu te bagam in seama. Roshu- bafta cu liderul si sper sa te comporti frumos in continuare cu membrii si sa nu ma dezamagesti, MayaGrr- Succes cu noua functie si sper sa ai grija de ea si sa o pretuiesti deoarece nu toti ajung sa detina aceasta functie, Proto-sper sa ajungi si tu in aceasta factiune si sa le arati membrilor ca daca vrei poti fii o persoana super, PyrOceL- multumesc de rankurile acordate si poate o sa ne vedem candva, undeva, Dyablox- sper sa ajungi si tu cineva, candva si sper sa nu ma uiti, Mihaittzza- Si tu nubo sper sa ajungi cineva si un sfat: cand trebuie sa iei rank 5 nu mai bate apropouri, un lider stie ce trebuie sa faca si doar te testaza, Shagyyy- sper sa nu fii noob si daca plec eu sa nu faci si tu asta, tinem legatura :*, cum sa-l uit eu pe noobul de Lorenzo? - tinem legatura, vreau sa te vad lider !!!, cei de rank 1 2 3 sper sa nu credeti ca v-am uitat dar ma cam doare mana, bafta si voua. Sper sa nu ma uitati cum nici eu nu va voi uita pe voi, vreau sa va vad cat mai sus si sa nu ma dezamagiti. Va pup pe toti, daca aveti nevoie de ajutor sunt mereu disponibil.

@, adio nevasta ! Eu te-am uitat deja. :|

Sa ai grija de tine, daca te supara cineva ma suni si eu sar pe el. Ne mai auzim pe skype.

Multa bafta iti doresc!

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

A venit si randul meu de a parasii aceasta minunata factiune, vreau sa stiti ca intodeauna pe voi v-am considerat ca o a doua familie, iar in aceste 7 luni petrecute alaturi de voi, am reusit sa va descopar in totalitate, mi-am dat seama cine mi-a vrut binele de la inceput si cine nu, Proto noi 2 am avut niste conflicte, dar in ciuda acestor confilcte, am reusit sa te descopar si sa realizez ca tu defapt imi voiai binele, iar eu poate nici nu te bagam in seama. Roshu- bafta cu liderul si sper sa te comporti frumos in continuare cu membrii si sa nu ma dezamagesti, MayaGrr- Succes cu noua functie si sper sa ai grija de ea si sa o pretuiesti deoarece nu toti ajung sa detina aceasta functie, Proto-sper sa ajungi si tu in aceasta factiune si sa le arati membrilor ca daca vrei poti fii o persoana super, PyrOceL- multumesc de rankurile acordate si poate o sa ne vedem candva, undeva, Dyablox- sper sa ajungi si tu cineva, candva si sper sa nu ma uiti, Mihaittzza- Si tu nubo sper sa ajungi cineva si un sfat: cand trebuie sa iei rank 5 nu mai bate apropouri, un lider stie ce trebuie sa faca si doar te testaza, Shagyyy- sper sa nu fii noob si daca plec eu sa nu faci si tu asta, tinem legatura :*, cum sa-l uit eu pe noobul de Lorenzo? - tinem legatura, vreau sa te vad lider !!!, cei de rank 1 2 3 sper sa nu credeti ca v-am uitat dar ma cam doare mana, bafta si voua. Sper sa nu ma uitati cum nici eu nu va voi uita pe voi, vreau sa va vad cat mai sus si sa nu ma dezamagiti. Va pup pe toti, daca aveti nevoie de ajutor sunt mereu disponibil.

Bafta nab! Sa nu-ti strici logurile :P

Multă baftă Cătălinaaaaaaa! Mersi că m-ai ajutat când am avut nevoie fără să-mi zici că nu poți..apreciez asta și o să ți se simta lipsa..Succes pe unde vrei să te duci și te aștept(ăm) înpoi dacă mai vrei să revii vreodata în manele city:)))) pwp la savarina :*

Bafta mai departe cata!

Am sa va rog sa incetati cu spamul in acest topic, am primit un PM de la admin rank 4 sa nu va mai las sa postati prea des

aici.

Sa nu uitati si de Climbing Event care v-a avea loc Duminica la 20:30, mai multe detalii aici: http://forum.b-zone.ro/topic/199469-b-zone-rpg1-weekly-events/#entry3869206

Edited by Roshu

IL reclam pe PyrOceL la factiunea LV School Instructors pentru DM excesiv si /q cand masina lui este condusa.

Este un PERICOL PUBLIC pentru aceasta factiune. Cer sa-i faceti FW !!

Ti-am facut POST !

ESte ultimul post, nu voi mai posta promit, dar demite-l odata!!

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

scuzati ca postez aici si nu mai sunt la voi :( , dar vroiam sa imi iau ramas bun de la toti fostii mei colegi ! Bafta pe mai departe cu vandutul licentelor si cu pastrarea factiunii in top. Sper ca Roshu si Maya sa faca o treaba extraordinara ! BAFTA mai departe voua ! Nu o sa va uit niciodata ! LV S.I BEST !

@

Azeez, Bafta mai departe bro, de ce incepeti cam toti sa plecati? O seara placuta va urez! Eu sunt Lawrr, noul membru, sper sa ne intelegem cat mai bine!

Edited by Lauuuu

@, bafta ma frend !

Daca spuneai din timp ca pyrocel, iti faceam un video de adio ;)

Adio, sa ma suni la linia fierbinte !

Zile tu MaDoXuleee: http://forum.b-zone.ro/topic/258250-b-zone-tv-remember-pyrocel/

Am facut public videoclipul nabletului, fost lider care ii voi face post cat de curand, reason: DM, nu mai esti lider bre :**