Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@, mersi.

Il am pe skype, el m-a invatat cum sa fac efectele care le am la avatar acum.

Credeam ca este altul, am vorbit cu el. Mersi, pwp ! ;):*

Acestea fiind spuse, a venit vremea sa ne despartim dupa 5 luni de caterinca. In tot acest timp am aflat foarte multe despre aceasta factiune si mi-am facut foarte multi prieteni de care nu o sa uit niciodata. Stiu ca unora chiar le pare rau de plecarea mea, dar chiar nu mai pot sta. Consider ca mi-am terminat treaba aici si nu vad de ce as mai sta. Sper ca nu v-am dezamagit...:((((

bafta tuturor si sper ca cei care s-au dat prietenii mei chiar imi sunt si nu vor uita de mine asa repede.

@, Bafta nab mai departe, ai fost un prieten si coleg de nota 10+. Imi pare rau ca pleci. Dar spre deosibirea de alti nabi, eu sper sa te am pe /c :*

Acestea fiind spuse, a venit vremea sa ne despartim dupa 5 luni de caterinca. In tot acest timp am aflat foarte multe despre aceasta factiune si mi-am facut foarte multi prieteni de care nu o sa uit niciodata. Stiu ca unora chiar le pare rau de plecarea mea, dar chiar nu mai pot sta. Consider ca mi-am terminat treaba aici si nu vad de ce as mai sta. Sper ca nu v-am dezamagit...:((((

bafta tuturor si sper ca cei care s-au dat prietenii mei chiar imi sunt si nu vor uita de mine asa repede.

Ba sincer nu te cunosc de mult timp dar in acest timp cat am fost in aceeasi factiune mi-am facut o parere buna despre tine si sa stii ca am scos doar 10k profit pe casa 220 :))

@, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

De ce ai iesit ???!!!

Eu de ce vad acum ? Ni ma la nab.

Asa demisie.. Pfoi. Ne auzim pe /d :*

Bafta, sa ai parte de mult bine atat in samp cat si in viata reala, norocul sa fie de partea ta ;)

Ai fost un nab de-al nostru care ai plecat printre ai' de sus, printre sfintii domnului.

I(Iisus)N(Nazarineanul)R(Regele)I(Iudeilor) = INRI ( ca tot vine Paste-(fericit)-le din partea noastra.

Sau MNRI = MaDoXxX Nazarineanul Regele vostru, ehehehehhe :P:))

Bafta my fratele meu ;)

Edited by MaDoXxX aka BiTe

@, 1) Am fumat cuie.

2) Cand imi vei spune povestea vietii tale si eu voi fii cu o fata mirata ca asta [ :O ] dar defapt nu imi pasa, dar eu ascult ;)

Concluzie 1) & 2) = Imi spui cum vrei sa arate, ca daca ma lasi pe mine sa ma gandesc ce si cum, adorm.

Esti naaaaaab !

Apropo :D Neata !!

Edited by MaDoXxX aka BiTe

@, Bafta mai departe Wysa draga!:*

Mersi ca mi-ai tinut companie cand incepeam sa cant manele pe /f. Persoane ca tine care stiu de gluma(stiti cat de mult tin eu la glume) si nu pupa-n f.... rar intalesc,de aceea mi-a parut rau ca ai plecat,da nu e bai,o sa te reintorci tu la noi ca fara noi nu poti!!

Sper sa reusesti tot ce ti-ai propus si te astept(am) inapoi cu mare,mare,mare,mare drag! (asa cum e valoarea ta,stii ce zic?)

Ba voua vi se pare ca Roshu ( cu R mare ca da scriu cu r mic imi da fw) e normal la cap ? Cum sa pui o intrebare precum cea de aseara =)) ? Eu astept urmatoarea sesiune de fw pe zar =)) V-am pupat ne vedem in game :*

@@Sparros, ce intrebare ?!

Indecenta asa? :>

ouuuuuiiii :D

Nu trebuie sa mai spui, imi imaginez ceva pe fux.com ca am ajuns de la meditatii chiar acum si is rupt, vreau sa ma relaxez =))

@@Sparros, ce intrebare ?!

Indecenta asa? :>

Era ceva gen : " Voi dupa ce va cac... va stergeti prin fata sau prin spate ?" =))

SEF DE SEF DE PAGINA BA !!!!!!!!

Edited by Sparros

Era ceva gen : " Voi dupa ce va cac... va stergeti prin fata sau prin spate ?" =))

SEF DE SEF DE PAGINA BA !!!!!!!!

rOSHu... naaaab !

mAyA... mna, de treaba, dar totusi naaaba !

Ba, mintea mea de om batran s-a gandit sa facem astfel: credeati ca o sa spun din prima, nu-i asa? :P

Un grup pe WhatsApp.. Ce ziceti? :>

De acum o sa incerc sa fie cat mai liniste pe /f, cand esti prea bun esti luat de prost, si asa si este.

Am avut de suportant un AV din cauza ca am fost prea lejer cu voi si imi asum asta.

E o idee buna, sa fie doar pentru rank 3+, in rank 1-2 nu am incredere sa le las la vedere nr meu de telefon, nu vreau sa ajung sa ma sune in real-life sa le dau rank-up. :D

Ok, rank 3+, ca rank 1-2 sa nu iti puna numarul de telefon pe olx si sa te sune aia la 3-4 dimineata =))

Eu cu inca 2 prieteni din clasa i-am pus unuia de a 12 nr de telefon pe olx =)))))) si ala se trezeste pe la 3 dimineata ca-l suna unu' si-l intreaba daca mai vinde jante de masina :)))))))))

Comic a fost si mai mult cand a aflat ala cine i-a pus numarul =)))

De 1 luna de zile, il ocolim pe holul scolii :))))))

Salut baietii.

Zic din prima: Am mai postat o data aici, cu o propunere pe care dvs. ati agreat-o. Nu ati fost contra, ba chiar mi-ati fost alaturi.

Va rog frumos, nu dati REPORT, nu este frumos. Imi cer scuze ca postez aici, dar, astfel voi avea o mai mare audienta. Va multumesc pentru intelegere si succes la raport.

Uitati-va va rog frumos la aceasta propunere. Este vorba despre comanda [/getgift] celor care sunt activi.

Link: http://forum.b-zone.ro/topic/264449-propunere-getgift-1-10k-sau-10-50-gold/

Salut baietii. Zic din prima: Am mai postat o data aici, cu o propunere pe care dvs. ati agreat-o. Nu ati fost contra, ba chiar mi-ati fost alaturi. Va rog frumos, nu dati REPORT, nu este frumos. Imi cer scuze ca postez aici, dar, astfel voi avea o mai mare audienta. Va multumesc pentru intelegere si succes la raport. Uitati-va va rog frumos la aceasta propunere. Este vorba despre comanda [/getgift] celor care sunt activi. Link: http://forum.b-zone....sau-10-50-gold/

iPost / ban / p@

@@Roshu, lol ba... Esti bun ti se urca in cap, esti rau se revolta, trebuie sa facem ordine in factiune ;)

Ba, eu stiu din propria experienta, pe whats o sa fie un spam mai ceva ca pe /f de Anul Nou =))