Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salutare colegi. Nu am prea activat pe forum la sectiunea Las Venturas, din cateva motive personale, dar de astazi se schimba placa. Voi fi mult mai activ atat in-game cat si pe forum.

Skips, foarte frumos video .

Nab

@, salutari si toate bune fratele meu !

Te iubesc. Prima simulare cu tine am dat-o si imi amintesc ce nublet erai.

Tinem legatura neaparat ;)

De post... nu mai zic, stii bine ca ai pentru ca ti-ai pus demisia

Deci sa moara familia mea de albine si veverite de nu te tau daca nu retragi ba !

Edited by rTn MaDoXxX

@, nu pleca ba. Da-l in colo de raport... 10 licente faci in mai putin de juma' de ora. Nu are rost sa lasi rank 4 aici pentru civil sau rank 1 intr-o factiune plina de nabi. Stai aici si nu fi nab. Ca nu mai ai chef sau timp... s-a facut topicul de inactivitate. Stii ce bine prinde o pauza de o saptamana / doua? Iei forte noi :)).

@, s-a dus deja. Gata cu drama asta ba :O

Va fac post, smr mama

Salutaree. Am prins o bucatica de internet <3

EDIT: Ce faceee?????? Proto , atunci am avut cerere de invoire ma. Nu aveai motiv sa ma dai afara din factiune. Si cum sa se puna raport incomplet daca eu nu am fost on ca sa il termin? Si acum am vazut ca pe 22 iulie, cand nu aveam net ai editat postarea... chiar nu te inteleg frate. Uite ca azi revin. O zi faina tuturor. :( Mi-ati stricat cheful de joc.

post-89325-0-34542600-1438077237_thumb.png

Edited by gaborxxx

Salut dragi colegi, stiu ca nu am mai intrat pe joc, dar sunt alaturi de voi pe forum, Promit ca ma voi intoarce mai puternic ca niciodata. (Sper ca a2-a cererede inactivitate sa fie acceptata) P.S: Sa aveti grija unul de celalalt ( Sunt OmlaDon )

Salutare, stimati colegi . Cum va mai merge prin irl ?? [ in real life ] . Incet, incet se termina si vancata asta si incepe teroarea.

Ne auzim in-game .

New video !!

Sidorov story, sper sa va placa.

Pentru a ma urmari in continuare puteti da oricand subscribe la canal, like la video + share ;)

Cam pustiu pe aici. Ce mai faceti dragi colegi, cum mai sunteti voi ?. Welcome celor noi si sper sa va acomodati / simtiti bine.

Pentru instructorii cei noi... Va recomand sa (re)cititi aceste topicuri ca sa mearga treaba ca si unsa:

(For the new instructors... I recomend to yo ro read these topics to do a good work:

• Prețurile licențelor și testul fiecărei licențe (Prices and the tests for each license) -> Click
  • Greșeli frecvente ale instructorilor (Frequently mistakes made by the instructors) -> Click

Si de asemenea aici este o lista cu toate armele din GTA San Andreas:

(Here it's a list with all GTA San Andreas weapon):

Knife (Cutit), Shovel (Lopata), Nightstick (Baston), Baseball Bat (Bata de Baseball), Golf Club (Crosa de gold), Katana, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper [Rifle], Flamethrower (Aruncator de flacari), Heat Seeking Rocket Launcher(Lansator de rachete cu detector de caldura), Minigun, Rocket Launcher (Lansator de rachete), Molotov,Minigun, Grenades (Grenade), Flowers (Flori), Dildo, Spray Can (Spray), Fire Extuingisher (Stingator de foc (extinctor).

Pentru a nu va incurca la preturi va sugerez sa va scrieti preturile licentelor pe o foaie in functie de nivel, nu este nimic "jenant" ba chiar va ajuta foarte mult sa nu gresiti ceva, si va rog sa va scrieti pe aceasi foaie si totate armele de mai sus pentru nu a intervenii probleme la teste.

Aveti grija de voi si bafta la licente ^^

(Be careful and good luck in selling licenses ^^)