Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

De ce iesi @AshimaPetrisor LVSI ?

Stiti cumva, daca pentru o jignire nesemnificativa de acum o luna si 5 zile se da ban o zi pentru limbaj... ?

Nu mai am timp pentru raport. Timp am dar destul de putin si nu am rabdare cu clientii.

Dovezile sunt valabile 3 zile insa pentru lucruri grave reclamatia trebuia facuta in maxim 7 zile din cate stiam.

Dar cum este warrurile gen intre factiune ca la mafii ? e prima data si sunt chiar interesat dea aceasta activitate

Iti dai seama ca n-o sa fie chiar ca la mafii. Ne ducem in zona aia si tragem unii in altii , ce-i asa complicat? Care raman cel mai mult pe zona castiga .

Va salut pe toti sunt Tzontzo si ma bucur ca am intrat in School Instructors LV , sper sa-mi fac cat mai multi prieteni :*

Gata, va scriu acest ultim mesaj pentru a va multumi de modul cum m-ati tratat si va urez mult succes. E prea multa prostie la toate nivelurile pe serverul asta... pacat nu mai este serverul de acum 3 ani....

Cine vrea contul:

AshimaPetrisor

M4r4d0n4

Edited by AshimaPetrisor LVSI

Gata, va scriu acest ultim mesaj pentru a va multumi de modul cum m-ati tratat si va urez mult succes. E prea multa prostie la toate nivelurile pe serverul asta... pacat nu mai este serverul de acum 3 ani....

Cine vrea contul:

AshimaPetrisor

M4r4d0n4

Bafta mai departe mosule! Pacat ca ai renuntat, erai un amic de treaba pe care te poti baza.

Bravo Spliff , respectele mele ! Pup

Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla cand te trezesti sa mergi la scoala?

Sa vezi ca ai fost promovat la Helper <3 Va pup pe toti barosanilor.

Bravo baros :) !

Stiti cumva cand se va face update-ul pentru hallowen ? sau daca se va mai face ?

Halloween Fericit in continuare

Sunt fericit, am castigat wotm 6, voi ce mai ziceti? Cum vi se pare noua regula cu orice job vrem? :D

http://forum.b-zone.ro/topic/302930-wotm-6/#entry4574506

Bravo mento :* , te astept si cu un avatar :* .

Happy Halloween!??

La fel si tie ba ! Mai traiesti? Nu te-am mai vazut pe server.

Baietii daca face vreunul DM / DB pe voi nu ezitati sa postati in "Lista Neagra"[de la noi din factiune] . Dati-le de lucru celor din TTB.

Edited by ICE Cristi

La fel si tie ba ! Mai traiesti? Nu te-am mai vazut pe server.

Baietii daca face vreunul DM / DB pe voi nu ezitati sa postati in "Lista Neagra"[de la noi din factiune] . Dati-le de lucru celor din TTB.

Sau pute-ti sa-mi spune-ti mie , si pune hitmanii pe ei !

Victore te asteptam pe server prietene <3

Edited by TzontzoDD