Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@, Bine ai venit ! Mai rar sa avem un "fitofag" printre noi. Tipule , o sa ajungi sa faci o pescarie p'aci. Daca ai vreo intrebare sa nu eziti sa intrebi oricand pe /f sau aici.

Postati in "List Neagra" [de la noi de la factione] , daca va jigneste/agreseaza vreunul.

Acest eveniment va avea 5 etape, care arata asa: Infernus - Speeder - NRG-500 - Sparrow - BMX

Prima etapa va incepe de aici, si se va termina aici.

A doua etapa va incepe din locul in care s-a sfarsit prima, adica de aici, si se va termina aici.

A treia etapa incepe de aici, locul unde se termina a doua, si se va termina aici.

A patra etapa incepe de aici, locul unde se termina a treia, si se va termina aici.

A cincea etapa incepe de aici, locul unde se termina a patra, si se va termina aici.

A cincea este ultima etapa, deci primul care o termina este castigator.

Salutari baieti. Eu si Mento ne simtim bine.

ele902D.png

Acum e o mentosana plina de venin. Te-ai stricat si tu.. :))

Edited by ICE Cristi

http://www.dailymotion.com/video/x3dj3ay

play video ! dai pe video !

Adevarata fata a lui [uS]Aure.

Este periculos feritiva de el !

The true face of [uS ] Aure .

It is dangerous spared him!

Nu faci parte din factiune . Aici posteaza doar membri factiunii te rog dai edit si spune ca ai gresit sectiunea .

Salutare Tuturoor !!!! Ma numesc Daniel iar de astazi fac parte din aceasta minunata factiune !

Am fost acceptat de catre Liqquid . Numele meu in joc este: Wy4key ! Eu sper ca ne vom intelege

de minune ! Multumesc tuturor !O seara Buna !

Felicitari celor care au intrat in factiune (majoritatea care nu au dat testlogul cu mine au intrat), aveti de grija ce faceti.

Mersii frate :*

Uelcom noilor intrati , aveti grija ce faceti :*.

Deci , daca se va accepta PROPUNEREA sau macar partea cu culoarea aleasa de instructorul saptamanii voi venii si eu cu un bonus la salariul acestuia. Voi oferii saptamanal 30,000$ pentru instructorul saptamanii, astfel acesta va primii 60,000$. Iar pentru bonus [daca depasiti 100 licente vandute] va ofer inca 40,000$ saptamanal, va vor revenii 85,000$.

Salutare Tuturoor !!!! Ma numesc Daniel iar de astazi fac parte din aceasta minunata factiune !

Am fost acceptat de catre Liqquid . Numele meu in joc este: Wy4key ! Eu sper ca ne vom intelege

de minune ! Multumesc tuturor !O seara Buna !

Nu era voie să strigi în gura mare că ai fost acceptat de mine.. :)) Eu am dat doar log-ul cu tine, ce faci tu mai departe te priveşte. Doar ai grijă.

Ev0lutyon , pentru ce sa primeasca punct la raport membrii de rang 3? Hai ca la noi se pune un punct din test log, da' ei nu dau test log..

Edited by ICE Cristi

Si ce mai fac baietii , va pup si va iubesc <3