Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

alexftw cum ai pus aiai cu michael care danseaza :) :) :):X :X :X :X :X :X :X :X iubes MJ plz damio si mie

Dai click dreapta pe imagine ...salvati adresa URL a imaginii(sau ceva de genul) si dupa aceea copiezi adresa la semnatura. Daca nu te descurci sa`mi spui.

hmm... destul de complicat, dar cred ca e realizabil

o sa incerc sa invat editare in sony vegas, e mai complex decat movie maker :)

Cum adica "Cred"? :-W

E realizabil si gata! Am turnat o parete pilot si a fost foarte bine!Mai ramane maine si duminica sa facem TOT filmul!

De preferabil sa fie zi...as zice eu..Si vom alege si pe ceilalti implicati in film.."razbunatorii"

*Daca nu-ti merge in SonVeg...faci in movie maker..ca e si mai simplu si parca si mai "clasic" deci frumos

Ai zis ca pe la 23 va fi gata...voi vedeam maine...

*Caed..am luat skinul de rank 4 pentru filmari.Sper ca esti de acord.dupa ce terminam filmul o sa-l schimb.

pff... mult lucru pentru aproape nimic ;))

deocamdata nu se vede mare lucru, il "proceseaza" cei de la youtube

http://www.youtube.com/watch?v=jck1IYFW4JM

aici ar fi filmuletul nostru "pilot", astept mai multe idei pentru cel final ;)

Imi place Bv mha sunteti tari in special nov si nicu BV La toata lumea........Continuati!! m/ m/..

Pfff win nu stiu ce sa zic......imi pare tare rau sincer :((:((

Edited by MaRiJJuaNa

1. Nov...a iesit PERFECT dar..niste probleme..in masina neagra intra personaj cu skin de rank 1 :| si iese perspnaj cu skin de rank 2 :| oricum e episod pilot si ...a iesit nu bine...foarte bine...ba chiar perfect.

Il voi face popular pw forum..daac deja nu l-ai postat tu aseara :) . Restul o sa mai discutam in joc :) si o sa mai fie si improvizatie.

Te mai rog ceva..atunci cand am terminat animul .chat ...dau enter si degeaba..trebuie sa bag /pee ca sa-l opresc..asa ca atunci ar trebuii sa filmezi din spate.

Acum o sa intru in game si o sa caut un loc unde sa stea nicu cu /pee ... ca in scenariu :)

2.Winkie de ce ai luat ban? :(

BAfta la meditatii :)

BAfta..ne vedem mai tarziu...azi sunt pe PC de la 7 a.m. si na`..

O sa intru pe la 12 asa :) si mai vorbim atunci de film..si mai facem repetitii..ca tre sa fie seara cand facem filmu` nu?

Restul: pareri despre film :)