Jump to content

S2KDFX Portofoliu

BreeZe
 Share

Recommended Posts

Salut , va prezint creatiile mele , momentan pun doar 1 deoarece azi m-am reapucat de PS , voi reveni cu multe altele , ramaneti aproape !

MUAgO.png

Sunt foarte dragute lucrarile, cel mai mult imi place cea cu Wiz Khalifa. Chiar ai imbinat foarte bine culorile si ador background'ul <3

La ultimul avatar e o mica problema cu textul, n-ai ales bine culoarea pentru ca nu se prea vede. Puteai sa-l faci o nuanta de roz pal si putin stroke/shadow ca sa iasa putin in evidenta xD

Keep it up >:D<<'>

Sunt foarte dragute lucrarile, cel mai mult imi place cea cu Wiz Khalifa. Chiar ai imbinat foarte bine culorile si ador background'ul <3

La ultimul avatar e o mica problema cu textul, n-ai ales bine culoarea pentru ca nu se prea vede. Puteai sa-l faci o nuanta de roz pal si putin stroke/shadow ca sa iasa putin in evidenta xD

Keep it up >:D<<'>

Da sis , dar cel care ma pus sa-i pun textu a zis sa-i pun un rosu aprins , am zis ca acea culoare s-ar potrivi mai bine ca acel rosu insa nu am stat prea mult de av ala :D , vreau sa invat sa fac avatare deaorece toti imi cer avatare nu semnaturi ..

Interesante , mai ales prima lucrare , dar ai grija cum plasezi textul acela.

Apropo , avatarul pe care il ai tu este furat sau are copyright ? Tin minte ca l-am mai vazut la cineva , pe alta comunitate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.