Jump to content

[B-Zone TV] The Red Elegy

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Red Elegy

Gen: race/actiune

Durata: 5:40

Data lansarii: astazi , 13.11.2011

Scurta prezentare: David , un interlop , ajunge in Dorohoi pentru a se interesa de colegii lui .Se duce la mosul Dan pentru a face rost de niste inregistrari . Ajungand acasa , se uita la inregistrari , intretimp masina ii este vandalizata , plateste toti banii lui pe reparati si nu mai poate pleca din tara . Dupa reparatie , plinbandu-se prin oras , se intrece cu un sofer pe o suma de banii , are loc un grav accident si David este ranit . Un coleg il scoate din spital , intre timp masina a fost reparata de bunicul sau . Acesta isi vinde masina pentru a putea pleca din tara , a vandut masina unui dealer si a facut rost de banii. In acest timp a fost urmarit de niste detectivi , acesta va fi ucis de catre trupele Swat.

Link catre clip :

Ti-a iesit frumos, doar ca unele efecte nu isi au locul si, sunetul nu se potriveste cu exactitate. Faza cu Stirile ProTV era cea mai tare, daca se vedea bine, dar si asa este ok. Ai idei bune, trebuie sa iti imbunatatesti san andreasul si sa faci filme mai frumoase. Ai un +.

Nice video, even though I don't understand it I like your intro, your structure of the story etc. It deserves a +1, but I have reached my quota for the day. :).

dragut .. dar nu foarte impresionat ... faptul ca movie maker este praf si face calitate de 480p maxim las de o parte :-J

in fine unele scene parca le-a facut cu tractoru cum se misca ... iar unele efecte de ex muzicale nu sunt bine puse la locu lor..

povestea cam "la fel ca la toate celelalte" oO....

adica nu vati plictisit sa vedeti tot mereu aerul asta GANGSTER cu masini tunate si chesti deastea? bleahh...

in fine ai un 6/10 de la mn ....

PS: ce filmu lunii mai? ati inebunit? sunt unele de 100 de ori mai jmen (parerea mea)

dragut .. dar nu foarte impresionat ... faptul ca movie maker este praf si face calitate de 480p maxim las de o parte :-J

in fine unele scene parca le-a facut cu tractoru cum se misca ... iar unele efecte de ex muzicale nu sunt bine puse la locu lor..

adica nu vati plictisit sa vedeti tot mereu aerul asta GANGSTER cu masini tunate si chesti deastea? bleahh...

PS: ce filmu lunii mai? ati inebunit? sunt unele de 100 de ori mai jmen (parerea mea)

1. nu e movie maker , cu movie maker nu poti face efectele alea .

2. filmul se misca bine , in unele scene sunt pauze puse intentionat de mine .

3. la toate filmele mele ai avut ceva de contestat , da , nu ca ma supar , dar accept sa ma critice Danisteptu , Kanye si alti care intradevar lucreaza la filme si nu face +1 ca acel Kolokinder .

VIno si tu cu un film , vad ca esti foarte experimentat (in vorbe) , dar vreau sa vad ce sti si practic .

Edited by S k y l y Y

Bravo S k y l l y :) chiar m-a mirat faza cu PROTv. Ce pot spune, Kolo, tu cam gresesti si cred ca ai postat doar ca sa te afli in treaba dar cred ca nu prea recunosti efectele de Sony Vegas si de Movie Maker; imi pare rau sa te anunt dar este Sony Vegas. S k y l l y :)... frate!!! Cat creier sa ai sa faci o asa capodopera :))... Oricum ai respectul meu si un + :)

Filmul lunii nu stie nimeni care va fi. Nici macar cei din staff, pentru ca votul nu se da pe prietenie. Apoi, daca tu crezi ca acest edit face parte din Movie Maker, dute la magazin si vindeti PC-ul. La calitate nu pot sa spun ca este cea mai buna, dar propabil ca PC-ul lui nu ii permite ca sa faca mai mult, sau poate da, dar orice om se plictiseste sa stea in fata PC-ului 5 ore pentru 2 minute. "bleahh..." nu este cel mai potrivit cuvant, nu este cel mai bun, dar nici cel mai rau. Nu toata lumea e priceput in asta. Ce conteaza? A avut o idee. A reusit sa o duca la bun sfarsit. Are o poveste, destul de interesanta, iti face placere sa te uiti la el (faza cu protv, etc) si este facut pentru B-Zone. Deci nu vad ceva rau in toate astea, inteleg ca vreti sa dati reply gen "pfai, e jegos". Ganditi-va de 2 ori. Sau poate de 3.

Ti-a scapat ceva, SMURD sau Salvarea nu vine fara Politie, in rest e foarte interesant " + "

Da , dar daca venea si politia il salta pe loc , deoarece era un interlop , criminal , etc

Edited by S k y l y Y

Ce ma enerveaza astia care nu stiu sa aprecieze, doar sa critice.

Mihai, este foarte frumos ceea ce ai realizat. Te felicit pentru tot efortul pe care l-ai depus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.