Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

lol. Masina aia o tractam si cand am trecut intersectia a intrat unu in mine si a zburat masina in curte la casa aia. Ce era sa fac? sa o las acolo? :| Puteti suna pe tipu din poza si intrebatil ca asa s-a intamplat. Sau pe alin.vercetty, cred ca si el era in masina.

Devil, deci ma jur pe viata mea. Nu am luat nici o masina din vreo parcare sau din casa cuiva. Masina a fost luata de la banca, iar cand treceam stranda aia a venit alin.vercetty si bibarbosu si au intrat frontal in mine. Masina a sarit din carlig si a cazut exact in curtea acelei case. Mi-ati dat o sanasa sa intru in tcc, de ce as da cu piciorul la ea? :|

Nu se vede tipul, dar se vede pe chat cand am vb cu ei, ca le-am dat si refill.

Edited by Hao

Hao, masina aia nu o tractai, era parcata acolo. Ai intrat si te chinuiai sa o tractezi, ca nu aveai loc sa intorci masina. Ai intrat prima data cu fata, ai vazut ca nu poti si dupaia ai intrat cu spatele. Cand am pus eu /tv pe tine nu aveai nici o masina in carlig, dupaia ai intrat la casa aia si ai luat masina.

Lasati-o balta. :| Am jurat pe viata mea ca am tractat masina si ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Probabil tu te-ai uitat cu tv pe mine dupa ce masina zburase, si m-am invartit in jurul casei pentru ca nu stiam daca e vreo intrare. Dati-ma afara, dar sunatil pe alin.vercetty sau pe cel din poza si aratatile printurile, sa vedeti ca ce am spus eu e adevarat. Imi vorbiti mie de caracter cand voi nu ma lasati nici sa explic? ca drept dovada m-ai sters din tcc inainte ca macar sa incerc sa va eplic. Imi pare rau ca s-a terminat asa, mai ales ca sunt nevinovat.

Edited by Hao

Fusese intr-un loc neregulamentar. Daca e sa o luam logic, de ce m-as fi chinuit sa o iau fix pe aia care ai vazut si tu cat am tras pana sa o scot de acolo si sa nu fur alta dintr-o parcare? In fine...am vazut ca deja nu mai sunt in factiune. Bafta in continuare, sunteti niste oameni de treaba, pacat ca s-a terminat asa, chiar imi placea cu voi.