Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Acum am ajuns si eu acasa, am fost in oras cu niste colegi.

Bună seara, am ajuns de la liceu, iubesc simulările celor de a 12-a, ne vedem în game mai târziu.

Vineri nu mai ma duc, azi n-a pus absente.

Salut!

Acum am ajuns si eu acasa, am fost in oras cu niste colegi.

Vineri nu mai ma duc, azi n-a pus absente.

La mine au pus toţi, oricum a fost bătaie de joc ne-a ţinut la poartă înghesuiţi până la 15:00.. vineri oricum am bio prima oră deci vin după o juma de oră şi ies la 6 :))

La mine au pus toţi, oricum a fost bătaie de joc ne-a ţinut la poartă înghesuiţi până la 15:00.. vineri oricum am bio prima oră deci vin după o juma de oră şi ies la 6 :))

Cand am ajuns la liceu, am vazut ca erau multi la poarta si asteptau, da m-am gandit ca sunt a 12-a si am intrat in liceu. Pana la 15 am stat in clasa si restu afara :))

Cand am ajuns la liceu, am vazut ca erau multi la poarta si asteptau, da m-am gandit ca sunt a 12-a si am intrat in liceu. Pana la 15 am stat in clasa si restu afara :))

Tu oricum în 2 ore faci toate cele 6-7 ore, mă întreb cum o fi să ai program scurt :)) noroc de liceu ce ai şi tu..

Ce scoala faci ma tu? :))

Tu ai vacanta si in timpul scolii, hua!

Liceul e in constructie, au primit nu stiu ce fonduri europene si pana in a 11-a invatam intr-o jumate de liceu.

Si suntem impartiti pe 3 ture, eu sunt tura 2, intru la 12 si ies la 16 :))

PS: 1300 ^^

Am plecat si eu la somn, intr-adevar frumos meci in seara asta, doar a fost El Clasico.

Ma duc sa ma odihnesc, m-a luat o raceala puternica....

Noapte buna baieti, bafta la tractat pentru cei care mai stau!